Szex masszázs

Nem csak kezdőknek

Az igazán jó szex elengedhetetlen része a megfelelő előjáték. Ennek az egyik legjobb formája a masszázs. Kell hozzá egy kis felmelegített olaj és két gyengéd kéz! Hihetetlenül feltudja forrósítani a levegőt, mindenképp ki kell próbálnod!

Oszd meg élményeidet olvasóinkkal. A Szextörténetek menüpont alatt feltöltheted saját szexkalandodat.   


Az otthoni erotikus masszázs kellékei

A cím hallatán nem kell egyből megijedni, nincsen szükség méregdrága kellékekre. Ha csak otthon szeretnénk a párunkat kényeztetni nincs szükség masszázsszalon kialakítására.


A megfelelő környezet kialakítása

Az igazán jó erotikus masszázshoz szükség lesz egy jól besötétíthető helyiségre, erre a legalkalmasabb a hálószoba. Sötétítsünk be, teremtsünk kellemes, megnyugtató környezetet. A megfelelő kényelmes fekvőfelület sem elhanyagolható, hiszen egy jó erotikus masszázs nem 5 percig tart. Mivel az erotikus masszázs elengedhetetlen kelléke a masszázsolaj, ezért nem árt ha a fekvőfelületet megvédjük az olajoktól. Erre a célra  a legalkalmasabbak a folyadéktaszító védőhuzatok. Készítsünk be törölközőt is az aktus végén jól jöhet, ha esetleg túlzásba vinnénk a masszázsolaj mennyiségét.


Gyújtsunk gyertyát. A hangulatos kellemes fényhatás eléréséhez nincs szükség rengeteg gyertyára. Helységfüggő, de általában 4-5db elegendő fényt ad a meghitt környezet kialakításához. Használhatunk illatos gyertyákat is vagy illatosító pálcákat, cseppeket. Az illatot óvatosan válasszuk meg mert akár az ellenkezőjét is elérhetjük vele mint amit szerettünk volna. Az erős, szúrós szagú illatok nem biztos hogy egy meghitt előjátékhoz megfelelő választás lesz. Használjunk nyugtató, lágy illatokat.


Masszázsolaj

A piacon rengeteg masszázsolajat találhatunk, feltehetjük magunknak a kérdést, hogy akkor most melyiket válasszam? Az erotikus masszázshoz használhatunk hagyományos íz és szagtalan olajokat is, de érdemes a különleges olajokat is kipróbálni. 

Ma már léteznek: 

  • meleg vagy hideg hatást keltő
  • izgalom fokozó, erotikus stimuláló
  • ízesített olajok pl mogyoró, csokoládé, eper ízű
  • bőr, mell feszesítő
  • hagyományos bőrhidratáló masszázs olajok.Masszőr eszközök

Az erotikus masszázst nem csak a kezünkkel tudjuk végezni. Számtalan eszközzel tudjuk helyettesíteni a megfáradt kezünket, mert a masszázsban bizony hamar elfáradnak az ujjak és a csukló. Használhatunk egyszerű gömb alakú, végződésű eszközöket melyekkel valódi izomlazító hatást érhetünk el.Az igazi felejthetetlen erotikus masszázs élményt viszont a vibrátoros eszközökkel érhetjük el. Sokfajta gépet gyártanak már, kisebb nagyobb fejekkel, sokféle állítható rezgésszámmal és rezgésmóddal kaphatóak. Azonban ne felejtsük el, hogy az erotikus masszázsnak nem az a célja, hogy már az elején orgazmust okozzunk, hanem a gyengéd előjáték a cél, a különleges felvezetés a szexhez. A vibrátoros eszközökkel úgy érhetjük el a legjobb hatást, ha intim területen nem vagy csak nagyon kis ideig használjuk ezzel "hergelve" partnerünket, fokozva a szexuális vágyát!