Lingam férfi masszázs

2022.07.17

A lingam masszázs az erotikus masszázs azon típusa, amivel a női nem képviselői kényeztetik partnerüket. A lingam masszázs és az eszo masszázs is ugyanarra törekszik, a kettő között ténylegesen csak az adja a különbséget, hogy melyik nem képviselője kapja a masszázst. Egyértelműen a különböző testalkatok és a különböző nemi szervek más jellegű masszírozást igényelnek. Az eszo és a lingam masszázs technikájára is pontos leírás van, ezekhez nem kell nagyon szögletesen ragaszkodni, mindig és mindent változtathatunk a saját és partnerünk igényeinek megfelelően, de azért a masszázs sorrendjét nem ajánlott megváltoztatni. A masszázs lényege, hogy fokozatosan érjük el a minél tovább tartó intenzív izgatottsági állapotot, így a sorrendet már eleve ennek az elvnek rendelték alá, fokozatosan haladunk a legérzékenyebb pontok felé. A masszírozás mozdulatait, technikáit kedvünk szerint variálhatjuk, de a sorrendre ügyeljünk. Az eszo és a lingam masszázs is tökéletes lehetőséget nyújt partnerünk és önmagunk vágyainak felfedezésére.

A férfi erogén zónái és a lingam masszázs

A férfi teste egy igazi hangszer, csak tudnunk kell megszólaltatni. Sok nő, nem mer kísérletezni, vagy sokukban él hibás elképzelés a férfi nemi vágyait illetően. Egy férfinak ugyanúgy szüksége van a gyengéd kényeztetésre, mint egy nőnek, és sokan nem gondolják, de mégis a férfinak is szüksége van arra, hogy irányítva legyen, hogy a női kreativitásunkat kibontakoztatva levegyük férfi partnerünket a lábáról. Ha kicsit félénkebbek vagyunk tökéletes indítása az ilyen jellegű kísérletezéseinknek a lingam masszázs. A masszázzsal fokozatosan járjuk át partnerünk egész testét, mielőtt belekezdünk egy ilyen műveletbe érdemes utána olvasgatni az erogén zónáknak. Azt általában tudjuk, hogy sok van, de hogy mennyire sok... A lingam masszázs folyamán ajánlott az erogén zónákat minél jobban belevonni a masszírozásba. A nemi szervet és környékét kell utoljára hagyni, hogy minél fokozatosabban izgassuk partnerünket. Hogy partnerünket a legteljesebb örömben részesítsük nagyon alaposnak és részletesnek kell lennünk, ezzel arra gondolok, hogy nem mindig jó, ha rögtön nekiesünk a dolgoknak és a lényegre térünk. Először jobb megteremteni az intim együttlét közegét, ellazulni és ráhangolódni a másikra.

A lingam masszázs pettingje

A lingam masszázs bevezetője lehet a haj cirógatása és a fejbőr masszírozása, ez ellazítja a férfit. Nagyon sok férfi imádja, ha kedvese a fülével játszik, itt rengeteg az idegvégződés. Ajkunk központi szerepet kap az adásban, de legalább olyan fontos a kényeztetésnél is, egy gyengéd puszi, nyelvjáték, esetleg harapdálás nagyon izgató lehet. A nyak és a vállak masszírozása nem csak erotikus kontextusban ajánlott. Tökéletes kifejezése a gondoskodásnak, törődésnek, de a lingam masszázs bevezetésénél is érdemes átmasszírozni ezt a részt, mivel segít az feloldani a megfeszült izmokat. A felkarnál a cirógatás nagyobb hatással bír, mint a masszírozás, bátran vegyítsük ezeket az elemeket. A mellbimbó a férfiaknál ugyanolyan érzékeny pont, mint a nőknél, izgatását érdemes bevonni a lingam masszázs folyamatába. Nagyon érzékeny pont a has, főként a köldök alatti rész. De mielőtt a masszázs során erre a területre tévedünk érdemes a lábakat átmasszírozni, cirógatni, mindenképpen ajánlott a talp masszírozása is. És a has alsó, valamint a comb felső és belső részét hagyni a folyamat végére. Már ez is meg fogja őrjíteni partnerünket, a lingam masszázs végső stádiuma a hímvessző masszírozása.

https://erotikusmasszazsbudapest.hu/2011/08/28/lingam-masszazs-es-a-ferfi-izgatasa/