Szexpózok

Különleges pozíciók a felejthetetlen szexhez!

Ha szeretnétek feldobni szexuális életeteket, próbáljatok ki új pozíciókat! Összegyűjtöttük nektek a legjobb szexpozitúrákat amikkel garantáltan feltúrbózzátok a nemi együttlétet! Némelyik szexpóz igényel némi erőnlétet, de bízunk benne, hogy legalább megpróbáljátok. :) 

Oszd meg élményeidet olvasóinkkal. A Szextörténetek menüpont alatt feltöltheted saját szexkalandodat.  

Köztudott, hogy a csikló izgatásának fontos szerepe van a nők élvezésében, olyannyira, hogy vannak olyan hölgyek, akik nem is képesek hüvelyi orgazmusra. Ezért nagyon fontos, hogy a férfiak ismerjék azokat a pózokat, melyekben a legnagyobb élvezetet tudják okozni a nőknek.

Szexpóz leírása: Teljesen természetes, ha egy hímvessző kicsit görbe, főleg amikor az átlagosnál hosszabb. Ilyenkor azok a pozíciók lehetnek a célravezetők, amikor egymással szemben helyezkedtek el. A leghatásosabb, ha a lábaidat a partnered dereka köré fonod, és így végzel fel-le mozgásokat. Ráadásul ilyen módon a G-pont is könnyebben...

Szexpóz leírása: Ha nem a mélység, hanem inkább a vastagság okoz gondot, akkor a misszionáriust felejtsétek el, mivel egy idő után, amikor a hüvely már kitágult, nem fog érződni a hímtag. Ilyenkor a nyitott combos kutyapózt javasoljuk: minél jobban ki van tárva a lábad, annál mélyebbnek érződik a pénisz, ráadásul a hátulról behatolás szöge...

Szexpóz leírása: Minden olyan póz, ahol a lábad össze van szorítva, potenciálisan növeli annak az esélyét, hogy a vékony pénisz sokkal vastagabbnak érződjön a szűken tartott nyílásban. Ilyen esetekben a kutyapóz okozhat óriási élvezetet mindkét fél számára, főleg ha közben a csikló izgatásáról sem feledkeztek meg, mivel ilyenkor a behatolás...

Szexpóz leírása: Ha kis méretű pénisszel rendelkező partnerrel hoz össze a sors, akkor nagyon fontos, hogy olyan pozíciót válasszatok, amely során a vagina a lehető legszűkebbnek érződik. Ennek egy jó módja a klasszikus misszionárius póz, kicsit felturbózva: csupán egy párna kell hozzá, amit a feneked alá helyeztek, majd lábak fel a pasi...

Szexpóz leírása: A mai világban valamiért a nagy hímtaggal megáldott embereket irigyli mindenki, pedig nekik sokkal elővigyázatosabbnak kell lenniük az ágyban, mint az átlagos méretekkel rendelkező férfitársaiknak. Ilyen esetekben nagyon fontos, hogy mindig a nő irányítson, ő szabja meg a behatolás szögét, mélységét és tempóját. Ennek...

Szexpóz leírása: A férfi fekszik a hátán, a nő rá ül a férfi péniszére úgy, hogy az egyik lábát behajlítva előre teszi, így nehezebben fárrad el a lovagló mozgástól és a férfi könnyebben tudja stimulálni a nő G pontját!

Szexpóz leírása: A nő fekszik a hátán, a nő hátrahajtja terpesz alakzatban mindkét lábát így a férfi könnyedén mélyen behatolhat.

Szexpóz leírása: A férfi álló helyzetben van, a nő egy nyakába kapaszkodva a lábait felemelve a férfi vállára teszi. Rengeteg erőt igényel a férfitól, mert megtartja a nőt, de az erőfeszítései nem vesznek kárba, mert a nő olyan mélyreható behatolást él át, amit más helyzetben nehéz elérni!

Szexpóz leírása: A nő hanyatt fekszik az ágyon és a lábaival átkarolja a férfit. Mivel a nő lába hátrafelé áll ezért a férfi könnyedén, akadálymentesen tud behatolni így mélyreható gyönyörben lesz része a nőnek!

SSzexpóz leírása: A nő hanyatt fekszik az ágy szélén és a terpeszben felhúzza a lábát. A férfi az ágyra támaszkodva jó mélyen betud hatolni ami a nőnek extrém orgazmust okozhat. Tökéletes póz az anál szex kedvelőinek!

Szexpóz leírása: A nő hanyatt fekszik az ágy szélén és a terpeszben felhúzza a lábát. A férfi az ágyra támaszkodva jó mélyen betud hatolni ami a nőnek extrém orgazmust okozhat. Tökéletes póz az anál szex kedvelőinek!

Szexpóz leírása: A nő hasra fekszik az ágyon, zárt lábakkal felemeli a fenekét. Érdemes a kényelmes helyzet megtartása érdekében szexpárnát használni. A férfi mögé térdelve könnyedén betud hatolni. A nő zárt lábai miatt nagyon szoros lesz a pénisznek. Ez a szexpóz ez egyik legjobb G pont stimuláló pozíció.

Szexpóz leírása: Ez a szexpóz az igazi extrém versenyzőknek szól. A nő gyertyapózban a férfi álló pózban vagy teljesen kényezteti partnerét.

Szexpóz leírása: A férfi hanyatt fekszik az ágyon, a nő nagy terpeszben ráül a férfi péniszére és a fel le mozog.

Szexpóz leírása: A férfi hanyatt fekszik az ágyon, a nő szemben a férfivel nagy terpeszben, hanyatt fekve ráül a férfi péniszére és fel le mozog.

Szexpóz leírása: A férfi ülő pozícióban van, a nő háttal a férfinak behajlított lábakkal ráül a férfi péniszére. A férfi a kezét a nő lábát megemelve segíti a nőt a fel-le mozgásban.

Szexpóz leírása: A férfi álló helyzetben van, a nő szemben a férfival, felül kapaszkodva rá a férfi péniszére és a lovagló mozdulatokkal kényezteti. A férfi a nő fenekét fogva segít a fel-le mozgásban.

Szexpóz leírása: A nő előre hajolva ráfekszik egy stabil asztalra, a férfi hátulról vaginálisan vagy anélkül kényezteti.

Szexpóz leírása: A férfi hanyatt fekszik a kanapé szélén szétterpesztett lábakkal, a nő álló helyzetbe ráül a férfi péniszére és behatoló mozgást végez. Különleges póz, ki kell próbálnotok!

Szexpóz leírása: A férfi ülő pozícióban, kinyújtott lábakkal az az ágyon, a nő ráül a péniszére és előre-hátra mozgást végez. Garantált az orgazmus.

Szexpóz leírása: A ő hanyatt fekszik az ágyon, a lábait egymás mellett tartva hátrateszi, a férfi fölé térdelve behatol.

Szexpóz leírása: A férfi leül a kanapé szélére, a nő hátra fordítva ráül a férfi péniszére és körkörös mozdulatokkal lovagol.

Szexpóz leírása: A nő lefekszik az ágy szélére, oldalt fordul, az egyik lábát felemeli. A férfi álló helyzetben behatol csak szorosan nő felemelt lábát.

Szexpóz leírása: A nő lefekszik az ágy szélére, oldalt fordul, az egyik lábát felemeli. A férfi álló helyzetben behatol csak szorosan nő felemelt lábát.

49 szexpóz 

Nem csak kezdőknek!

Összegyűjtöttünk nektek 49 fantasztikus szexpózt, hogy igazán feldobjátok az esti együttlétet. Napi egy póz és teljesen új szintre lép a kapcsolatotok! 

Ne felejtsétek el a segédeszközöket sem :)

1. 69

Hogyan kell csinálni:Ebben a helyzetben az egyik partner a hátán fekszik. A másik felmászik a tetejére, így a másik személy felső testétől elfelé néznek. Ez a 69-es szám illúzióját kelti . (Érted?) A nemi szerved legyen egy vonalban a párod szájával, és fordítva. Alternatív megoldásként próbálja meg egymás melletti helyzetben.

Miért: Ez a pozíció az egyik legjobb a kettős örömért, mivel mindkét partner egyszerre tud adni és kapni.

Tedd melegebbé: Persze, a szájtól a nemi szervig terjedő dolgok a fő vonzerő, de ne riadj vissza attól sem, hogy ügyeskedj. A fenéken élők jobb szöget zárhatnak be partnerük nemi szervéhez, ha olyan szexuális éket használnak, mint a Dame Pillo , mondja Donna Oriowo, PhD, engedéllyel rendelkező szexterapeuta, az AnnodRight tulajdonosa és vezető terapeutája. Hozzáteszi, hogy az aktív partnernek is hasznára válik egy szexjáték , például a Vedo Quaker Anal Vibe . "Nagyon sokoldalú, így más érzékszerveket is bevonhat, ami sokkal szórakoztatóbb lehet" - mondja Oriowo.

2. Dugóhúzó

Hogyan kell csinálni: Az ágy vagy a pad széle közelében a vevőkészüléknek a csípőjén és az alkarján kell feküdnie, és össze kell nyomnia a combjukat. Az adakozó partner áll és terpeszkedik a vevőn, hátulról lép be vagy köszörül.

Miért? Azáltal, hogy ebben a szexpozícióban egymáshoz nyomják a lábukat, a fogadó erősebben fogja meg az ajándékozót, miközben lökdösődik.

Tedd melegebbé: Ahelyett, hogy az ajándékozót hagyná az összes munkát, a fogadó megpróbálhatja enyhén megdönteni a csípőjét, hogy megfeleljen a tempónak.

3. Face-Off

Hogyan kell csinálni: Az ajándékozó partner leül egy székre vagy az ágy szélére; a vevő az ölükben ülve néz szembe velük.

Miért: Ebben a szexpozícióban a vevő szabályozza a belépés és a tolóerő szögét és mélységét. Az ülőhely támaszt nyújt, így kiválóan alkalmas maratoni szexuális edzésekhez.

Tegye melegebbé: Hagyja, hogy ujjai (és kezei) beszéljenek. Miután leültek, mindketten bárhol rátehetik a kezét egymás testére, hogy érdekesebbé tegyék a dolgokat.

4. Kutyus stílus

Hogyan kell csinálni: A vevő négykézlábra áll. Ezután az ajándékozó letérdel mögöttük, felsőtestével egyenesen felfelé, vagy enyhén a vevőre terítve (tudod, mint egy púpos kutya).

Miért? Ez a szexpozíció lehetővé teszi a mély behatolást és a G-pont könnyebb stimulálását .

Tedd melegebbé: A vulva tulajdonosok egy kézzel stimulálhatják a csiklót , vagy megkérhetik partnerüket, hogy végezze el helyettük az ujjmunkát. "Hőmérsékletjáték itt is előfordulhat!" mondja Oriowo. – Fogj egy jégkockát, és lassan fusd végig a partnered gerincén.

5. Perec mártogatós

Hogyan kell csinálni: A fogadó partner az oldalára fekszik. Ezután az ajándékozó partner a combjai közé térdel, és az alsó lábát tereli. A fogadó felső lába ezután az ajándékozó egyik combjára támaszkodik.

Miért? Ezzel a szexpozícióval mélyebben áthatolhat a kutyus stílusban , miközben szemkontaktust teremthet partnerével. Azok a vulvatulajdonosok, akik nem szeretik a behatolást, az ajándékozót felőrölhetik magukkal, ezzel stimulálva a csiklót.

Tedd melegebbé: Adj hozzá bimbóbilincseket a keverékhez, vagy ragadj meg egy jégkockát, és használd a saját vagy partnered mellbimbóin – mondja Oriowo.

6. Flatiron

Hogyan kell csinálni: A kagyló arccal lefelé fekszik az ágyon, a lábak egyenesek, a csípő kissé megemelkedett. Az ajándékozó hátulról léphet be.

Miért? Ez a szexpozíció szorosan illeszkedik, így az ajándékozó hímtagja vagy pántja még nagyobbnak érzi magát.

Tedd melegebbé: " Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy harapdáld vagy harapd meg a partnered vállát és a tarkóját, hogy további érzéseket adj hozzá" - magyarázza Oriowo.

7. G-Whiz

Hogyan kell csinálni: A vevő a hátán fekszik, és egy lába az ajándékozó vállán nyugszik. Az ajándékozó úgy léphet be, mint elölről.

Miért? A vulva tulajdonosok számára, akik egyben befogadók is, ez a szexpozíció fantasztikus, mert a lábak felemelése szűkíti a hüvelyt, és segít a G-pont megcélzásában .

Tedd melegebbé: Az ajándékozó oldalról oldalra vagy fel-le mozdulatokkal ringathatja a vevőt.

8. Cowgirl segítője

Hogyan kell csinálni: A népszerű Cowgirl szexpozícióhoz hasonlóan a vevő a tetejére térdel, lenyomja az ajándékozó mellkasát, és fel-le csúszik a combokon. De az adakozó segít azáltal, hogy megtámasztja a fogadó súlyának egy részét, és megragadja a csípőjét vagy a combját, miközben felemelkedik, hogy megfeleljen minden lökésnek.

Miért? Ez a szexpozíció kevésbé terheli a vevő lábait, így könnyebbé válik a csúcspont. Ráadásul, ha az ajándékozó pénisztulajdonos, az késleltetheti a csúcspontjukat – meghosszabbíthatja az élvezeti időszakot.

Tedd melegebbé: váltogasd a sekély és mély lökést, hogy stimuláld a különböző idegvégződéseket.

9. Talicska

Hogyan kell csinálni: A vevő feláll a kezére és a lábára, és az ajándékozó felveszi a medencéjénél fogva. Ezután a fogadó a combjával megragadja az ajándékozó derekát.

Miért: Amellett, hogy egy mesés karedzés, ez a szexpozíció mélyebb behatolást tesz lehetővé.

Tedd melegebbé: próbálj meg pihenni egy asztalon vagy az ágy szélén, és pihentesd a karjaidat. (A kikapcsolódás szexi!)

10. Ugrásbéka

Hogyan kell csinálni: Ez egy módosított kutyus stílusú pozíció. A vevő a kezükre és a térdére ereszkedik, majd felemelt csípőt tartva fejét és karját az ágyon támasztja. Az ajándékozó hátulról léphet be.

Miért? Ez a szexpozíció mélyebb behatolást biztosít , és lehetőséget ad a vevőnek, hogy egy párnán pihenjen.

Tedd melegebbé: A vulva tulajdonosok a kezüket vagy egy játékot használhatják a csikló stimulálására.

11. Varázshegy

Hogyan kell csinálni: Az ajándékozó ül, behajlított lábakkal, hátradől a kezére és az alkarjára. A fogadó ugyanezt teszi, majd az ajándékozó felé lépked, amíg kapcsolatba nem lép.

Miért? Mindketten igazán összekapcsolódni fognak, ha egymásra néznek. A vulva tulajdonosok csiklójukat az ajándékozó medencéjéhez köszörülhetik.

Tegye melegebbé: Csúsztasson jégkockákat az egyik partner mellkasára, és hagyja, hogy a hideg víz összegyűljön a medence tövében.

12. Cowgirl

Hogyan kell csinálni: A vevő a tetejére térdel, lenyomja az ajándékozó mellkasát, és fel-le csúszik a combján. A vevő egy részét tehermentesítheti partnere medencéjéből, ha hátradől, és a combjára támaszkodik.

Miért: Azáltal, hogy ebben a szexpozícióban a domináns erő, a fogadó késlelteti partnere csúcspontját, és fokozza a sajátját.

Tedd melegebbé: " Változtasd meg a mélységet és a nyomást úgy, hogy közelebb hozod egymáshoz a mellkasaidat, más néven dőlj be" - mondja Oriowo. "Amíg előrehajol, szánjon időt egy kis mellbimbójátékra és nyakcsókra." Alternatív megoldásként azt javasolja, hogy olyan irányban köszörüljön, amely kissé eltér a szokásostól. Hajlamos oda-vissza járni? Csatornád át a belső Ariana Grandét, és menj egyik oldalról a másikra.

13. Fordított Cowgirl

Hogyan kell csinálni: Az ajándékozó hanyatt fekszik; a vevő a lábukkal szemben terpeszkedik rajtuk.

Miért? A fordított cowgirl szépsége abban rejlik, hogy lehetővé teszi, hogy a vevő átvegye az irányítást, és megmutassa az ajándékozónak a neki tetsző tempót és ritmust.

Tegye melegebbé: A nagyobb tőkeáttétel érdekében a fogadó a térdét és a lábszárát a lábába és az ajándékozó combja alá helyezheti.

14. Cowboy

Hogyan kell csinálni: A vevő a hátukon fekszik, miközben az ajándékozó partner terpeszkedik rajtuk. Ezután az ajándékozó finoman behelyezi a péniszét, a pántját vagy az ujját a vevő félig zárt lábai által létrehozott szűk nyíláson.

Miért: A tömítettség növeli a behatolás intenzitását.

Tegye melegebbé: Kérje meg az ajándékozót, hogy óvatosan tartsa lenyomva a fogadó csuklóját egy kis kötelék akcióhoz . Ha szereti a BDSM-et , ez egy nagyszerű lehetőség egy kis fulladásra vagy a mellbimbók játékára az állítható nyomású mellbimbók segítségével – mondja Oriowo. Ráadásul ugyanazok a játékok, mint a csiklókon, mint a vírusos Rose Clitoral Suction Stimulator , a mellbimbókon is használhatók – teszi hozzá. (Virágzó szexuális élet, pont így!)

15. Balett-táncos

Hogyan kell csinálni: Egy lábon állva a fogadónak szembe kell néznie az adakozó partnerrel, és egyik lábával az ajándékozó dereka köré kell tekerni, miközben az ajándékozó segít támogatni.

Miért? Ez a szexpozíció minőségi arcidőt és kapcsolattartást tesz lehetővé.

Tedd melegebbé: Ha a vevő valóban rugalmas, felemelt lábát az ajándékozó vállára teheti, hogy még mélyebbre hatoljon, vagy a csikló stimulálja a külső edzés során.

16. Misszionárius

Hogyan kell csinálni: A fogadó a hátán fekszik, míg az ajándékozó arccal lefelé a tetején fekszik.

Miért: A misszionárius szexpozíció egyszerű, elegáns, hatékony és meglepően sokoldalú. Vanília, persze, de finom.

Tedd melegebbé: Változtasd meg mindkettőtök érzéseit a lábaid szögének eltolásával.

17. Cross-Booty

Hogyan kell csinálni: Az adakozó partner a misszionárius pozícióból belép a fogadóba, majd lecsúsztatja a mellkasát és a lábát a fogadó testéről, így a medencéje egy helyen van, de a végtagok együtt alkotnak egy "X"-et.

Miért? Ezzel a szexpozícióval jobban érzi partnere testét mozgásban.

Tedd melegebbé: Ezzel az egyedi szöggel masszírozd a hátukat, a feneküket vagy a lábukat. Megőrülnek (ahogyan te is, ha figyeled őket).

18. The Caboose

Hogyan kell csinálni: Amíg az ajándékozó az ágyon vagy a széken ül, a vevő visszadől az ajándékozó ölébe, és ülve kanalaz.

Miért? Nem láthatja partnerét ebben a szexpozícióban, ami azt jelenti, hogy a fantáziálás könnyebb, és tovább fokozhatja az izgalmat.

Tedd melegebbé: A vulvatulajdonosok megfeszíthetik a medencefenék izmait, hogy megfoghassák az ajándékozót. A csiklójukat ujjaikkal, partnerük ujjaival vagy játékkal is stimulálhatják.

19. Scoop Me Up

Hogyan kell csinálni: Mindkét partner az oldalán fekve, ugyanabba az irányba néz. A fogadó kissé felemeli a térdét, míg az adakozó partner felcsúszik a medencéjük mögé, és hátulról lép be. (Ezt kanalazásnak is ismerheted.)

Miért? Ez a szexpozíció több bőr-bőr érintkezést tesz lehetővé, növelve az általános stimulációt.

Tedd melegebbé: Az ajándékozó partner a fogadó vállára teheti a kezét, hogy növelje a lökés intenzitását és mélységét.

20. Fordított gombóc

Hogyan kell csinálni: A misszionárius helyzetből, anélkül, hogy kioldódna, forduljon együtt az oldalára, karjaival támasztja meg felsőtestét.

Miért: Nagyon szép, egész testet fedő prést kapsz, és egymás szemébe nézhetsz.

Tedd melegebbé: Próbálja összefonni a lábait, vagy simogatja őket lent.

21. Aranyív

Hogyan kell csinálni: Az ajándékozó partner egyenes lábbal, a fogadó pedig az ajándékozó tetején ül, térddel a combján. Aztán mindketten dőljetek hátra.

Miért? Ebben a pozícióban szép kilátás nyílik egymás teljes testére. Ön szabályozhatja a lökések mélységét, sebességét és szögét is.

Tedd melegebbé: A vulva tulajdonosok megkérhetik partnerüket, hogy a kezükkel dörzsölje meg a csiklójukat, vagy használja a sajátját. Dőljön hátrébb az extra G-pont stimulációért.

22. A kagyló

Hogyan kell csinálni: A vevő feküdjön hátra úgy, hogy a lábait teljesen felemelje, és a bokáját keresztbe kell tenni a feje mögött. Az adakozó misszionáriusi pozícióból lép be.

Miért: A vulva tulajdonosok szabadon dolgozhatják meg csiklójukat.

Tedd melegebbé: A szeméremtest tulajdonosai kérjék meg az ajándékozót, hogy "lovagoljon magasan", dörzsölje a szeméremcsontját a csiklójához, vagy "lovagoljon alacsonyan", közvetlenül stimulálja a G-pontját a pénisz fejével, a pánttal vagy egy vibrátorral. , vagy egy ujj.

23. Vajdaráló

Hogyan kell csinálni: A vevőnek a hátán kell feküdnie felemelt és összehajtott lábbal úgy, hogy a bokája a feje két oldalán legyen, míg az ajándékozó guggolva belemeríti a péniszét, a pántját, a vibrátorát vagy az ujját. ki.

Miért: A szemkontaktuson kívül a fejedbe áramló extra vér növeli az eksztázist.

Tedd melegebbé: csorgass csokiszirupot vagy valami édeset a szádba (igen, tényleg). Ez több érzékszervet von be, felerősítve az egész élményt.

24. Az elnök

Hogyan kell csinálni: Az ajándékozó partner az ágy szélére ül, a fogadó pedig rájuk, arccal. A fogadó partner az adakozóra dől, teljes test-test kapcsolatot teremtve.

Miért? A szeméremtest tulajdonosai számára ez a szexpozíció a legjobb lesz… mint a G-pontban. Eközben a kezével stimulálhatja a herezacskót, a perineumot vagy a csiklót.

Tegye melegebbé: A vevőkészülék közelebb tudja hozni térdét a mellkasához, megtámasztva lábukat az ágyon.

25. A flipper varázsló

Hogyan kell csinálni: A vevő részleges hídállásba kerül (mint egy flipper), és a súlyuk a vállukon nyugszik. Az adópartner térdelő pozícióból lép be a fogadóba.

Miért: Ha a fogadó partner szeméremtestű, ez a pozíció lehetővé teszi, hogy az adó partner könnyen hozzáférjen a csikló stimulálásához és a szeméremtest masszírozásához.

Tedd melegebbé: A vevő az egyik lábát felemelheti partnere vállára a mélyebb behatolás érdekében.

26. Valedictorian

Hogyan kell csinálni: A misszionárius helyzetből a vevő felemeli a lábát, és egyenesen kinyújtja ("V" betűt alkotva).

Miért? Ez jó kapcsolatot tesz lehetővé a nemi szervek között.

Tegye melegebbé: A vevők megpróbálhatják megragadni a bokáját. Ez stabilitást és további nyújtást adhat nekik, hogy fokozza az érzést.

27. Spork

Hogyan kell csinálni: A vevőnek a hátán kell feküdnie, és fel kell emelnie a jobb lábát, hogy az adakozó partner 90 fokos szögben a lábai közé helyezhesse testét, és beléphessen. A vevő bal lába egyenesen feküdhet az ágyon, vagy meghajlíthatja a behatolási mélység manipulálásához. Hátsó belépési lehetőség esetén a vevő fekhet a hasára, behajlíthatja az egyik lábát, és az adópartner a lábai közé helyezheti magát.

Miért: Spork pozícióból a fogadó felemelheti felső lábát, és az adakozó partner vállára támasztva megtámaszthatja. Innentől a szeméremtest tulajdonosai könnyen stimulálhatják csiklójukat.

Tedd melegebbé: Szinkronizáld a légzésedet. Egyikőtök átveszi a vezetést, a másik pedig követi úgy, hogy együtt lélegezzetek be és ki. Az összehangolt ritmus az intimitás kimondatlan párbeszédét nyitja meg.

28. Ülő talicska

Hogyan kell csinálni: Az ajándékozó partner az ágy vagy a szék szélén ül, míg a fogadó partner úgy helyezi el magát, hogy a feneke az ajándékozó ölében legyen. Ezután a vevő szilárdan a padlóra helyezi a kezét, kinyújtva a lábát az ajándékozó dereka mögé (valószínűleg jobban fog működni, ha az ajándékozó megtámasztja partnere combját), és elpumpálja.

Miért: Ez a pozíció szupermély behatolást tesz lehetővé.

Tedd melegebbé: Próbáld meg ritmikusan összenyomni a medence izmait , hogy mindketten erős csúcspontot érjenek el.

29. Asztallap

Hogyan csináld: Nem kell ezt az asztalon megtenned – minden olyan felület megteszi, amely a partnerednek comb közötti magasságban ütközik. Kérje meg az ajándékozót, hogy lépjen be, miközben a fogadó asztal, pult vagy ágy szélén ül vagy fekszik.

Miért? Ez a pozíció kiváló a szemtől szembeni cselekvéshez. Ráadásul, ha drasztikusan eltérő magasságúak vagytok, ez egy nagyszerű lehetőség, mivel mindkettőtöket egy szintre helyezi.

Tegye melegebbé: A vevő leengedheti a lábát, és a lábát partnere mellkasára, a válla elé teheti. Ez lehetővé teszi a vevő számára, hogy szabályozza a lökések tempóját és mélységét.

30. Pezsgőszoba

Hogyan kell csinálni: Az ajándékozó partner ül, a fogadó pedig rájuk, arccal. A fogadó partner előrehajol, nem pedig hátra a partnerére (ahogy az Elnökben látható).

Miért: Segít a vevőnek szabályozni a lökések ütemét és intenzitását.

Tedd melegebbé: Próbáld meg a lépcsőn vagy a kád szélén csinálni. Kell hozzá egy kis tehetség... de hé, gyakorlat teszi a mestert, amirit?

31. Az Omega

Hogyan kell csinálni: Az ajándékozó fél keresztben ül (jóga/perec stílusban), míg a fogadó az ölében ül vele szemben. A befogadónak tekernie kell a lábát az ajándékozó köré, és meg kell ölelnie egymást támogatásért.

Miért: A lótusz néven is ismert konfiguráció a legjobb a tantrikus szexhez . A hintázás, nem a lökdösődés a kulcs ebben a nagyon intim pozícióban.

Tedd melegebbé: Vágj bele egymás mély pillantásába, hogy egy kis "ó"-t helyezhess a nagy O-ba.

32. Előkelő Polgár

Hogyan kell csinálni: A vevő áttereli az ajándékozót, és a lábát a másik teste köré fonja (az ajándékozó a térdét nyitva tartja, a combjait pedig kissé széttárja). Az ajándékozó feláll, és karjaiban támogatja a befogadót. Elindulhat az ágyon, és kikapcsolás nélkül mozoghat. (Vagy az igazán merészek számára a vevőkészülékek álló helyzetből is felpattanhatnak!)

Miért: Ez a helyzet minden párás romantikus filmben ... más néven, ki kell próbálni.

Tedd melegebbé: Kérd meg az ajándékozót, hogy a falhoz nyomja a vevőt – nagyon óvatosan.

33. A pók

Hogyan csináld: Ülj le az ágyra úgy, hogy a lábak egymás felé nézzenek, a karokat hátra kell támasztani, hogy megtámasszák magukat. Most mozogjon együtt úgy, hogy a vevő az ajándékozó péniszére vagy a szíjra kerüljön . A fogadó csípője az ajándékozó széttárt lábai között, a fogadó térde behajlítva, a lábai pedig az ajándékozó csípőjén kívül esnek az ágyon. Most ringat előre-hátra.

Miért? Továbbra is fenntarthatja a szemkontaktust, miközben a középpontban lévő műveletet nézi.

Tedd melegebbé: A fogadó partner megfoghatja az ajándékozó kezét, és felhúzhatja magát guggoló helyzetbe, miközben az ajándékozó hátra fekszik. Vagy az ajándékozó függőlegesen ülve húzhatja a vevőt a mellkasához a Lazy Man pozícióba (lásd lent).

34. A jó ex

Hogyan csináld: Ülj le az ágyra, egymással szemben, lábakkal előre. Az adakozó fél jobb lába átmegy a fogadó balján, a fogadó jobb lába pedig az ajándékozó balján. Gyere össze, hogy az ajándékozó beléphessen. Most mindketten feküdjetek hátra, és a lábai X-et alkotnak. Lassú, laza mozgások váltják fel a lökést.

Miért: A hosszan tartó lassú szex fokozza az izgalmat. A sekély lökés a pénisz fejében lévő idegvégződéseket is stimulálhatja (ha a szexuális partnernek van ilyen).

Tedd melegebbé: Nyújtsa ki a kezét, és fogja meg a kezét, hogy összehúzza a kismedencei lökést. Ezenkívül felváltva üljön fel és feküdjön hátra anélkül, hogy megváltoztatná a ritmust.

35. A lusta ember

Hogyan kell csinálni: Helyezzen párnákat az ajándékozó partner háta mögé, és ülje le az ágyra nyújtott lábakkal. (Van egy szexpárnája ? Törje ki!) Most a fogadó partner lábával a derekán terpeszkedhet az ágyon. A vevőnek hajlítania kell a térdét, hogy ráereszkedjen partnerére, egyik kezével a pénisz vagy a szíj behúzására. Csak a lábuk golyóinak megnyomásával és elengedésével felemelheti és leereszkedhet a tengelyre olyan lassan vagy amilyen gyorsan csak akarják.

Miért? Ez a pozíció a vevőt irányítja, és sok intimitást biztosít. A szeméremtest tulajdonosai úgy gondolják, hogy az ajándékozó péniszét vagy pántját maszturbációs eszköznek kell tekinteni, amivel dörzsölheti és stimulálhatja a csiklóját.

Tedd melegebbé: ebből a pozícióból mindketten visszafeküdhettek a Pók pozícióba vagy annak nagyobb kihívást jelentő változatába, a Good Ex-be.

36. Hóangyal

Hogyan kell csinálni: A vevőnek a hátán kell feküdnie, és az ajándékozó partnerrel kell feküdnie rajta, arccal. A fogadó felemeli a lábát, és az ajándékozó háta köré csavarja, hogy megemelje a medencéjét, hogy az ajándékozó be tudjon lépni. Az ajándékozó fenekének megragadása segíthet fel- és visszacsúszni.

Miért? Kiváló rálátást kap az aranyos fenekükre. Ráadásul ebből a pozícióból könnyen hozzáférhet a heréik vagy csiklójuk simogatásához. Arról nem is beszélve, hogy a medencéjük tökéletes helyzetben van a köszörüléshez.

Tedd melegebbé: Pörögj az ajándékozóval misszionáriusi stílusban, hogy szembenézzen a vevővel, miközben megpróbál behelyezve maradni. Ezután váltson pozíciót, ezúttal úgy, hogy a vevő a tetején legyen, és fordítva legyen.

37. Becsomagolt lótusz

Hogyan kell csinálni: Az ajándékozó fél keresztben ül, a fogadó pedig az ölébe mászik, velük szemben, az ajándékozó lábát az ajándékozó háta köré fonva. Az adakozó partner belép, a fogadó pedig a medencéjükhöz köszörül.

Miért? Ez a pozíció lehetővé teszi a szemtől szembeni intimitást. Ráadásul ebben a pozícióban bőven van hely a kreativitásnak – például különböző erogén zónák stimulálása egymás felsőtestén, mint a fej, a nyak és az arc.

Tegye melegebbé: Kérje meg őket, hogy nyalják meg a mellbimbóit , és hagyják, hogy a kezük kószáljon. És barangol... és barangol. (Érted az ötletet.)

38. A kígyó

Hogyan kell csinálni: A kagyló lefekszik a hasára, felemeli a fenekét. (Használhatnak éket vagy szexpárnát is, hogy a megfelelő szöget beállítsák.) Ezután az ajándékozó partner rájuk fekszik, és hátulról becsúszik.

Miért? Ez a pozíció rendkívül mély behatolást tesz lehetővé, és szorosan illeszkedik, amely mindkét fél számára remekül érzi magát.

Tedd melegebbé: A vevők hátranyúlhatnak, és a szár köré csavarhatják a kezüket, hogy szabályozzák, milyen mélyre jusson az ajándékozó, vagy megváltoztathatják a fenekük szögét ugyanazon hatás elérése érdekében.

39. Astride nő

Hogyan kell csinálni: Ez a pozíció olyan, mint a tehénlány, csak egy csavarral. A vevő felmászik a tetejére, míg partnerük fekvő helyzetből lép be hozzájuk. Ezután a vevő hátradől, és kezét az ágyra helyezi, hogy megtámasztva 45 fokos szöget zárjon be az ajándékozó partner lábával.

Miért? A szeméremtest tulajdonosai számára ez a szögváltoztatás segít még jobban megcélozni a G-pontot, és jobban szabályozza a lökések sebességét és mélységét. Ráadásul a partnerek könnyen hozzáférhetnek a csiklóhoz.

Tedd melegebbé: Ha szeméremtested van, adj magadnak kezet a "V" ütéssel: Egyik kezed mutató- és gyűrűsujjával készíts V betűt, és helyezd az ujjaidat a csikló mindkét oldalára az ajándékozó partner péniszével, pántjával -on, vagy egy vibrátor között. Ringató mozdulatokkal nyomja le az ujjait.

40. Állj és szállíts

Hogyan kell csinálni: Ha mindketten álltok, a kagyló a deréknál meghajlik; hátulról lép be az ajándékozó.

Miért? A szeméremtest tulajdonosok számára, ha ebben a szexuális helyzetben lehajolnak, feszesebbek lesznek a hüvely falai, és fokozza a súrlódás intenzitását.

Tedd melegebbé: A vulvasosok kérhetnek csiklóstimulációt, vagy az ajándékozó lazán kötheti össze partnere kezét egy selymes sállal.

41. Coital Alignment Technika

Hogyan kell csinálni: A vevő a hátukon fekszik, és a bokáját az adakozó partner vádlija köré csavarja. Ezután a vevőnek hajlítania kell a lábát, hogy közelebb hozza partnerét.

Miért? Ennek a pozíciónak az a célja, hogy az ajándékozó partner hímtagját vagy vibrátorát közelebb húzza a nemi szervekhez, hogy extra élvezetet nyújtson.

Tedd melegebbé: Ha lassan haladsz, akkor neked és partnerednek lehetőségük lesz mocskosul beszélni, egymás szemébe nézni, és minden jó dologra.

42. Kölcsönös maszturbáció

Hogyan kell csinálni: Ön és partnere kényelmes helyet találhat egymással szemben vagy mellett, és felváltva maszturbálhat, miközben nézi, vagy együtt maszturbálhat .

Miért? Bár technikailag nem számít pozíciónak, a kölcsönös önkielégítés az egyik legintimebb cselekedet, mivel megmutatod partnerednek, milyen élvezetet jelent számodra, amikor egyedül vagy.

Tedd melegebbé: Ha át szeretnéd adni az irányítást a partnerednek, próbáld meg kérni, hogy utasítsák el, hogyan érintsd meg vagy éld meg magad .

43. Belly Down

Hogyan csináld: Feküdj hasra, kezeid a lábaid közé szorítva. Csiszolja össze a lábait, és mozgassa a csípőjét fel-le úgy, hogy a csiklója és a szeméremdomb dörzsölje a szilárdan tartott ujjait.

Miért: Egyszerű, de nagyszerű elégedettség.

Tedd melegebbé: Ha azt szeretnéd, hogy egy partner is csatlakozzon a mókához, akkor ezt a technikát könnyű hozzáadni a legtöbb hátsó pozícióhoz, például a Flatironhoz vagy a Leapfroghoz.

44. Bubble the Fun

Hogyan csináld: Ha a tested elmerül, és lábaid kilógnak a kádból, először dörzsöld meg magad, mielőtt lemennél a víz alá barangolni.

Miért? A meleg, édes illatú fürdőben való ellazulás segít oldani a feszültséget, enyhíti a stresszt, és határozottan feldobja a hangulatot.

Tedd melegebbé: Az Oriowo azt javasolja, hogy adj hozzá egy vízálló vibrátort , például a Jimmy Jane Vibrating Finger Massagert , hogy hullámokat keltsen. "Vannak fogantyúi, így nagyobb irányítást biztosít, annak ellenére, hogy a kádban tartózkodik. Könnyen és szilárdan megfogható, anélkül, hogy meggörcsölné magát" - mondja. Ha nem érez vibrátort, használja ki a levehető zuhanyfejet (ajánlhatom a "pulzus" beállítást?). Az egyenletes vízsugár a csiklón rendkívül kellemes lehet.

45. Nézd és tanulj

Hogyan kell csinálni: Egy kézi tükröt fogva üljön egy kényelmes székbe, egyik lábát az ágyon vagy a kanapén támasztva. Most, hogy kivizsgálhatja magát, merészkedjen el érzékeny csiklójától, hogy új erogén zónákat fedezzen fel. Ujjaival fedezze fel a hüvely nyílását, belső és hátsó falát, nyomja meg és változtassa a nyomást, amíg meg nem talál valamit, ami megfelelőnek tűnik.

Miért? Lehet, hogy eleminek tűnik, de új nézőpontot kapsz. Megtanulhat egy új módszert a "csengő megszólítására", ami segíthet enyhíteni azt a frusztrációt, amelyet sok ember érez, amikor csak egy pozícióba kerülhet.

Tedd melegebbé: Próbálja ki kedvenc szexjátékával , vagy csúsztassa be partnerét a Seashell vagy Butter Curner pozícióból. Belső és külső örömszerzésre Oriowo a Smile Makers A művészt és A francia szeretőt ajánlja . "Az első akkor jó, ha szereted nézni a kis eltűnő cselekményeket, a másik pedig nagyon újszerű megjelenést kölcsönöz, ami még érdekesebbé teheti a nézését" - mondja Oriowo.

46. ​​Circle Perk

Hogyan kell csinálni: Ülő helyzetben az ujjával "rajzoljon" egy kört a csiklója köré. Kezdje lassan, és növelje a sebességet és a nyomást, attól függően, hogy érzi magát.

Miért? Ez a maszturbációs mozgás nagyszerű azoknak, akik a közvetlen klitornyomást túl intenzívnek találják a hosszan tartó stimulációhoz.

Tedd melegebbé: Unod már az "O" alakot? Próbálja meg nyomon követni az ábécé betűit a csiklóján, hogy változtassa az érzést.

47. Dívány Grind

Hogyan kell csinálni: Hajtson rá egy tömött szék vagy kanapé karjára, vagy egy asztal vagy íróasztal szélére, és hajtsa rá vastag törülközőt vagy takarót. Kezdje egy kis csípőmozgással, és lassan építse fel a lendületet.

Miért: Nagyszerű, ha szereti a szilárd, egyenletes nyomást a csiklóján.

Tedd melegebbé: Kicsit túl amerikai pitét érzed ?Fogja meg a kart a combjával, és partnere hátulról lépjen be. Csak ügyeljen arra, hogy ne törje össze a bútorokat.

48. Menj el a G-ponthoz

Hogyan csináld: Feküdj a hátadra, és tedd a térdedet a mellkasod felé. Helyezze be egy vagy két ujját mélyen a hüvelyébe. Miközben visszahúzza az ujját, nyomja meg a hüvelye és a húgycső elülső részét, és hívó mozdulattal csavarja be az ujját.

Miért? Ezzel a mozdulattal normális, hogy először enyhe sürgős vizelési ingert érez, de gyakorlással és több alkalommal meleg, kellemes érzésre számíthat.

Tedd melegebbé: Próbáld ki úgy, hogy csak az egyik lábadat hajlítsd a mellkasodhoz, a másikat pedig nyújtsd ki, hogy változtass az érzésen.

49. Érintse meg a Tánc elemet

Hogyan kell csinálni: Feküdj az egyik oldalra, egyik lábát nyújtva, a másikat behajlítva. Egyik kezével finoman válassza szét és tartsa oldalra a szeméremajkakat, majd vigyen fel egy apró csepp síkosítót a szabaddá tett csiklójára. Ezután az ellenkező kezével kezdje el finoman koppintani rajta.

Miért? A dörzsölés helyett koppintás gyors és intenzív érzéseket válthat ki azok számára, akik a közvetlen stimulációt túl intenzívnek találják.

Tegye melegebbé: Ha erősebben vagy gyorsabban koppint, különböző érzéseket kelt. Nézze meg, mennyi ideig bírja, vagy kérje meg partnerét, hogy vegyen részt a szórakozásban.