Kates Playground

KATES PLAYGROUND 18 éves, és nagyon szexi. Ő volt az a lány, aki a valaha látott legrondább ruhát viselhette... de beállt az egyik dögös pózba, belenézett a lencsébe... és az egyetlen dolog, amit mondhatsz... OMG... lenyűgöző ez a lány! 

Üdvözöllek Kates Playground modell oldalán. Rengeteg ingyenes és prémium tartalmat talász erről a gyönyörű lányról! Kate egy kanadai pornósztár. 2006-ban beválasztották a Playboy természetes szépségei közé.

Születési dátum: 1984. november 22. 

Születési hely: Kanada 

Csillagjegy: Skorpió

Kate-t kérdeztük:

Hogyan kezdődőtt: Mindig mindenki megkérdezi, hogyan kerültem ebbe a vállalkozásba. És valójában ez egy nagyon béna történet! hehe. Spunky (webmesterem és fotósom) nagyon jó barátok voltunk, és együtt dolgoztunk egy étteremben. Spunky oldalt is webdizájnnal foglalkozott, és egy nap, amikor a házában lógtunk, megmutatott néhány olyan lány weboldalát, akik "NN" modellezéssel foglalkoztak (NN=Non-Nude). És így támadt az a jó ötlet, hogy nekem is ezt kellene tennem! és ő megtervezhetné az oldalt és elkészíthette a képeket és egyebeket... Szóval megtettük. (persze én nem csinálok "nn" képeket, szeretem megmutatni az egészet haha) lássam, mondtam, hogy béna történet !


Miért: Nagyon élvezem ezt. Ez a valaha volt legnagyobb "munkám". Annyira egyszerű, és a pénz is nagy! Rengeteg érdekes (és szexi) emberrel találkozom, amikor kongresszusokra és hasonlókra utazom. Kár, hogy távol vagyok a családomtól (és a házi kedvenceimtől), de a végén megéri, mert nagyon szexi lánnyal tudok forgatni!


Mikor: Kate's Playground 2003 augusztusában indult. Karen Loves Kate 2005 májusában nyitotta meg kapuit.


Mindennapi élet: Mindenki kíváncsi arra is, hogy mit csinálok egész nap, mivel ez a weboldal az egyetlen munkám... nos, ez a válasz ... "semmi sok" haha. Későn alszom, edzek, posztolok a "csak tagoknak szóló" fórumomon. Csinálok néhány kulisszák mögött típusú dolgokat is a weboldalhoz. Szinte mindenben benne vagyok, ami a KPG-nél történik. (Spunky biztosan azt hiszi, hogy idegesítő vagyok!) Szeretném, ha a weboldal szórakoztató lenne, és ezt úgy teszem, hogy sok személyes vonást adok hozzá.


Rólam: Régebben NAGYON félénk voltam, de az, hogy van egy webhelyem, nagyon sokat segített ezen, és most már eléggé szókimondó vagyok, és néha fenséges tudok lenni. Bár szeretek szórakozni :) Régebben nagyon öntudatos voltam, és még mindig az vagyok, de nem szeretem ezt érezni, ezért tényleg megpróbálom elengedni és elmondani magamnak, hogy én vagyok, és ez minden. Lennem kell. Emiatt egy kicsit online stréber is vagyok (de azt hiszem, manapság online strébernek lenni az új jó dolog, lol). Régebben mindig a World of Warcraftot játszottam, de elegem lett belőle, így most már csak keveset játszom, de mindig is foglalkoztam az online játékokkal (például a diablo és a starcraft). Böngészek az interneten, és sok időt töltök a barátaimmal chatelve a messengeren. Én is őrülten vásárolok (online vagy a plázában)! Én is szeretek olvasni (igen, olvasok könyveket :P ) és tulajdonképpen egy könyvklubhoz tartozom! Fogalmam sincs, mi szeretnék lenni, ha nagy leszek. Azt hiszem, webmesterrel próbálok foglalkozni, de ki tudja, ez bejön-e nekem. Remélhetőleg jól fogom kijátszani a kártyáimat, és 35 éves koromra nyugdíjas leszek .