5 intimmasszázs technika

2022.07.17

Az intimmasszázsokhoz vezető út sokak számára egyenlő a tiltott ösvénnyel, pedig az érzéki kényeztetésre otthonunk is tökéletes helyszín lehet. Bemutatjuk a legizgalmasabbakat, melyek kivitelezésére a saját, vagy a párunk keze is tökéletesen alkalmas.

Jóni

Az egyik talán legismertebb intimmasszázs, ami több a női nemi szerv puszta dörzsölgetésénél. A yoni, vagyis a női nemi szerv szanszkrit jelentése: szent hely. Magának a gyengéd, érzéki masszázsnak a célja pedig jóval több, mint "boldoggá tenni a nőt" vagy egy szimpla orgazmus - igaz, ez is velejárója lehet. A teljes testet - beleértve az intim területeket, mellet, gátat is - érintő, stimuláló masszázs oldja a traumákat, blokkokat, segít a nőiesség, a szexualitás megélésében, a saját testünk megismerésében.

Lingam

A tudás birtokában lévő amatőrök, félamatőrök és profik állítják, hogy ez a hímvesszőt kényeztető, stimuláló masszázstechnika valóságos hatalom a kezükben. Tény, hogy komoly erotikus élményt nyújtanak a herét és közvetlenül a péniszt is masszírozó mozdulatok, de a lingam nem csak az intimitásról szól. A már említett korai magömlés kezelésében is nagy jelentőséggel bír, akárcsak herebetegség vagy impotencia esetén.

Kettő- vagy négykezes

Hagyományos párkapcsolat esetén természetesen meg kell elégednünk a kétkezes otthoni masszázzsal (a szalonokban két masszőr is végezheti), amelyet itthon csúszkamasszázsnak is neveznek. Ebben az esetben fontosak a megfelelő előkészületek, ugyanis bőr nem marad szárazon, rengeteg olaj teszi lehetővé, hogy a masszázst adó kezeivel, majd egész testével átdolgozza párja testét. Érzéki pluszt nemcsak a nagy dózisú olaj és az érintések adnak, hanem a látvány is. A sok olaj és lepedő mellé lehet akár tükörrel is készülni.

Nuru

Mondhatni, ez a csúszkamasszázs haladó verziója, legalábbis a felhasznált alapanyag tekintetében. Szintén test a testen jellegű masszázs, ahol az aktív fél (a szalonokban a masszőr) is levetkőzik, majd jöhet a noriból (tengeri alga) készülő, színtelen, szagtalan, speciális "nuru gél" (a nuru japánul azt jelenti, sikamlós) testekre való felvitele. Az izomlazító hatással is bíró japán eredetű módszer izgalmas erotikus élmény lehet pároknak - elmélyíti az intimitást, mindezt kreatív, érzéki módon.

Tantra

A tantrát nem véletlenül nevezik az eksztázis tudományának. Az indiai, spirituális megközelítésű tantra intimmasszázs az érzékek Paradicsomába visz el lágy, finom mozdulatokkal. Javítja az állóképességet, segít az érzelmi elakadásokban, szexuális zavarokban. Gyengéd, érzéki, de nagyon is tudatos érintésekkel stimuláljuk vele a szexuális energiáinkat, ám alapvetően a jólléten, nem pedig az orgazmuson van a hangsúly.

https://marieclaire.hu/eletmod/2019/04/13/top-5-intimmasszazs-amit-otthon-is-kiprobalhatsz/