Van egy hely, ahol minden nőnek van orgazmusa – Ez a titkuk

2021.09.01

Ezzel a technikával akár többszörös orgazmus is elérhető.

Bevált módszer

Köztudott tény, hogy a nőknek hosszabb és kacskaringósabb út vezet a szexuális kielégüléshez, mint a férfiaknak. Ennek hátterében számos dolog állhat: gátlások, szorongás, vagy akár rossz technikák berögzülése. Létezik azonban egy módszer, aminek segítségével a nők 90%-a átéli az orgazmust szex közben, akár többször is, ráadásul kevesebb mint öt perc alatt. A kunyaza technika Ruandából származik, ahol a nemek közötti egyenlőség elvét nagyon komolyan veszik, és a szex során a nő élvezete elsőbbséget is élvez.

Mostanra nemcsak az afrikai kontinensen nagyon elterjedt a kunyaza, de a nyugati világban is egyre többen felfedezik. Mutatjuk, hogyan kell csinálni!

A kunyazát tartják a legkönnyebb és leghatékonyabb módjának a női orgazmus elérésének. A technika sikeressége erősíti azt a meggyőződést, hogy a nőknek a gyönyör megtapasztalásához szükségük van a csikló és a hüvely stimulációjára is.  

A kunyaza úgy kezdődik, hogy a férfi a nő szeméremajakát ingerli a péniszével - ez történhet dörzsölő mozdulatokkal vagy úgy, hogy finoman odaütögeti a nemi szervét.

Amikor a nő már elérte az izgalom kellő szintjét, a férfi áttérhet a kisajakak és a hüvely elülső részének izgatására, majd a csikló és a hüvelybejárat stimulálására.

A külső részek ingerlése után következhet a belső részek stimulálása, amely során felváltva kis és mély mozdulatokkal hatol be a férfi a hüvelybe, miközben körkörös mozdulatokat végez a péniszével. Segítségként ajánlott, hogy a férfi két ujjal segítse a nemi szerve mozgatását. 

A technika sikeres alkalmazása érdekében, illetve hogy minden inger a lehető legjobban megtapasztalható legyen, javasolt a nők számára fanszőrzet teljes eltávolítása. 

https://www.femcafe.hu/