Játéknak indult, de nagyon durva lett a vége

2022.11.01

Játéknak indult, de durva vége lett. Elmesélem nektek, az ex pasimmal megtörtént legutóbbi kalandomat, ami minden szempontból az utolsó volt vele, azóta nem is láttam. Talán jobb így mert kivágnám a szívét, ha a kezem közé kerülne.

Szeretem a játékokat, különösen azokat, amiben meg, vagy ki vagyok kötözve. Nem tudom miért, egyszerűen felizgat a dolog. A párom, (akkor még az volt) kitalálta, hogy játszunk megint kikötözőset, de most másképp, mint szoktuk. Erre megkérdeztem tőle, hogy pontosan mire gondol, mennyiben lenne más, mint eddig. Erre ő azt válaszolta, hogy menjünk ki az erdő szélére, és keressünk egy jó helyet, ami alkalmas lehet. Belementem, bár ne tettem volna.

Egy nyári hétvégén történt az eset. Az ebéd után összepakoltunk, és csak úgy gyalog nekivágtunk az erdőnek, hogy találjunk egy alkalmas helyet, ahol nem jár senki. Találtunk egy kis tisztást, aminek a közepén volt egy asztal padokkal, és padtól néhány méterre pár darab régen kivágott fa, halomba rakva. A hely jónak tűnt, kiváltképp azért, mert csak néhány hónapja költöztünk ebbe a faluba, és a környékét még nem igazán ismertük részletekbe menően.

Hoztunk magunkkal mindent, amire szükség lehet, minden olyan eszközt, amit otthon is használtunk már, ám ez a mostani szituáció új volt, és fel kellett fedezni. Egy kicsit körbejártuk a tisztást, és a környéket, mert nem lett volna jó, ha valaki rajta kap minket. Mivel minden rendben lévőnek tűnt, hozzákezdtünk a mókához.

Ennek a játéknak van néhány sajátossága. Az egyik a kötél, ami direkt erre a célra készült, és ami nem hagy maradandó nyomot a bőrön. A kellékek között van még bilincs is, meg szemkötő. Lehet, hogy van ennek más neve is, de én mindig szemkötőnek nevezem. Ez a játék arról szól, hogy a párom jó alaposan megkötöz, lefedi a szemem, és aztán a hangulatának megfelelően valamit tesz velem. Ez a valami lehet bármi. Simogatás, ostorral csapkodás, vagy épp konkrétan valami szexuális akció. Van amikor csak simán megbassza valamelyik lyukamat, - én mindkettőt szeretem, imádom amikor megkúrja a segglyukam - vagy épp a számba nyomja, én meg szopom, de van, amikor simán megbassza a számat is. A legáltalánosabb, hogy rám veri ki a faszát, mert azt is imádom, ahogy a forró geci, lassan kihűlve végigfolyik rajtam.

Az az j helyzet, még izgalmasabb, mint a négy fal között, hisz benne van a lebukás lehetősége, és ez rám még inkább hatással van. Amikor felfekszem az asztalra, - persze előtte leterítettem, egy törülközővel, mert elég szálkás volt, - ő meg a szokásoknak megfelelően alaposan kikötötte a kezeimet, és a lábakat. Miután ezzel elkészült és mozdulni sem bírtam, eleinte simogatott, majd a korbáccsal ütött, és a végén a számba nyomta a faszát, és úgy megbaszta a szám, mint még soha. Az én saját reakciómon lepődtem meg a leginkább. Elélveztem. Ez ezért meglepő, mert a pinámhoz hozzá sem ért, de még a közelében sem járt. Attól élveztem el, hogy erőteljesen baszta meg a szám, aztán a torkomba spriccelte a gecit, én meg csak nyeltem. Ehhez jön még a kiszolgáltatottság, a megkötözött testem, plusz az, hogy a szabadban voltunk és bármikor lebukhattunk. Hát ez így együtt baromira feleizgatott.

Miután végzett, hallom a zipzár hangját, vagyis nem levetkőzött, hanem újra felhúzta a nadrágját, amiből arra következtettem, hogy van még valami trükk a tarsolyában. Volt is, de nem az amire számítottam. Miután hallom, ahogy a cuccaink között szöszöl, újra odajön hozzám, végig simít rajta, és azt mondja nekem.

- Köszönök neked mindent. Hiányozni fogsz.
- Mi van? Ezt most miért mondod?

Választ nem kaptam, ám hallottam minden egyes lépésének a hangját, ahogy egyre távolodik tőlem, majd teljesen elhalnak a neszek. Egy darabig hallgatóztam, hogy vajon ez is csak egy trükk, de nem az volt, simán lelépett, és engem otthagyott kikötözve az erdő mélyén egy tisztáson.

- Gyere vissza! Hallod? Ne tedd ezt velem! Egy ideig még kiáltoztam, hogy visszajöjjön, de nem jött vissza soha többé.

A kép csak illusztráció, hogy miként lehet a szabadban megkötözni valakit - Szex Blog

Amikor tudatosult bennem, hogy valóban itt hagyott, nem csak itt, hanem látszólag ezen módon zárta le a kapcsolatunkat, akkor kiakadtam, és nem is kicsit. Sírtam, bőgtem, ordítottam, de semmi eredménye nem volt. A leginkább attól féltem, hogy egy ismerős fog így rám találni. Próbáltam magam kiszabadítani, de nem sikerült, úgy tűnik már akkor tudta mit fog tenni, amikor megkötött. Egy ideig vergődtem, aztán feladtam, lesz, ami lesz. Az időérzékem is elhagyott, nem tudtam, hogy tíz perce vagyok itt, vagy már órák óta. Kezdtem fázni.

Egy kicsivel később hangokat hallottam, de nem tudtam eldönteni melyik irányból. A lépések hangja egyértelmű volt, és közeledett. Valaki jön felém. Újabb reménysugár, talán megszabadulok ebből a szorult helyzetből.

- Ki az? Ki van itt? Kérdeztem a közeledőtől, de nem válaszolt senki. Egy újabb rémkép kezdett a hatalmába keríteni. Mi van, ha egy vadállat? Egy farkas, vagy egy medve? Akkor semmi esélyem. Már egészen közelről hallottam a léptek zaját, és még most sem tudtam megállapítani, hogy emberé vagy állaté. A szívem majd kiszakad a helyéről, levegőt is alig mertem venni, hogy halljam a hangokat, hogy megbizonyosodjak arról, hogy ember van itt. Az sem jó, de jobb mintha egy medve lenne.
- Ki van itt? Semmi válasz. Csak a fülem mereszthettem, mert a szemkötő, mindent eltakart előlem.
A következő másodpercben majdnem meg is állt a szívem. Valaki megfogta a mellem.
- Ki van itt? Válaszoljon már. Semmi válasz. A kéz, immár két kéz volt, és szemérmetlenül végig járta a testem.
- Szabadítson ki! Nem hallja? Az idegen most sem válaszolt. Válasz helyett, a pinámat kezdte simogatni, kissé széthúzta, majd egy ujjal belém hatolt.

- Ne csinálja ezt, inkább szabadítson ki. Kéreeeeem... A kétségbe esés még inkább elhatalmasodott rajtam, hisz ez az ember, aki itt van mellettem, nem fog kiszabadítani, sőt, inkább úgy tűnik, hogy kihasználj a helyzetet, és az is lehet, hogy megerőszakol. Elkezdtem vergődni, hogy lerázzam magamról az idegen kezét, se semmi eredménye nem volt a kísérletemnek. Sőt, immár nem csak egy ujját nyomta belém, hanem legalább kettő vagy három is lehetett. Mire észbe kaphattam volna, az idegen az ujjaival baszta a pinámat, én meg ismét megpróbáltam magam kiszabadítani, de ismét sikertelenül. A testem elernyedt, és a sírás folytatgatott. Próbáltam kizárni magamból, hogy valójában mi történik velem, de nem ment.

https://szexblog.com/jateknak-indult-de-nagyon-durva-lett/