Szado-mazo szextörténet

2022.11.01

Tudtam, hogy kicsit más vagyok, mint a többiek, főleg a szexuális beállítottságom. Próbáltam elnyomni magamba ezeket a furcsa vágyakat, de 19 évesen rá kellet jönnöm, nem megy. Tudtam, hogy a barátaim, családom nem értenék meg. Talán el se fogadnák, hogy ennyire másak az igényeim.
Döntöttem, távolabb szeretem volna kerülni mindenkitől, akit ismertek. Ismerősöm szerzet munkát Tirolba, csak szezonmunka, de ealflsalföralfe tökéletes.
Szobalányként kezdtem el dolgozni egy nagyobb hotelban. Szerencsémre külön szobát kaptam, így kényelmesen állhatam neki a tervem megvalósításához. A B.D.S.M az ami engem érdekelt és izgatót, főleg az S/M része. Szeretem volna találni egy keménykezű mestert, aki segít belépni ebbe a világba.
Több társkeresőre is regisztráltam. Izgatottan vártam rám ír-e valaki.
Másnap az izgalmamat először a megdöbbenés után pedig a kétségbe esés váltottá fel. 10 ember írt rám és még nem telt el egy teljes nap.
A szabad időmbe válaszokat írogattam. Tudtam nem lesz ez így jól. A társkeresőkből már töröltem a profilomat, de még így is 17 emberel leveleztem. Nincs mit tenni, a három hozzám legközelebbi férfival folytatom. A többieknek megköszöntem hogy írtak nekem és lezártam velük a levelezést.
Minél előbb szeretem volna a tettek mezejére lépni, így jöhetett a személyes találkozás.
A hotel kávézója tökéletesen megfelelt erre a célra. Asztalt foglaltam a megbeszélt időpontra. Biztos, hogy nem lesz probléma.
Fényképet nem cseréltünk, így egy kicsit zsákbamacska lesz az első randi. Tudatosan késtem 10 percet. A kávézó természetesen tele van. Nem látom a kiválasztót asztalt. Sétálok keresztül a helyiségén, egyre inkám úrrá lesz rajtam az izgalom és a félelem. Végre látom az asztalt. 25 éves jóképű srác vár rám sportos, magas. Leülök, bemutatkozunk egy másnak. Rendelek magamnak egy cappuccinot.
Rögtön rengeteg kérdés tesz fel, úgy mintha olvasná. Olyan érzésem van mintha rögtön dominálni szeretne. Nem udvariatlan, de parancsoló a hangja.
Nem erre számítottam, egyáltalán nem tetszik. Aztán rá jövök, hogy a zavarát és a határozottság hiányát ezzel próbálja leplezni.
Fél óra elég is, elköszönők. Jöhet a következő, de belül érzem a kétségbeesést.
Ugyan úgy rendeztem mindent, de most a kávézó szinte üres volt.
Rögtön meglátom az illetőt, hát úgy éreztem ez se lesz hosszú beszélgetés. Kicsit már kopaszodó ember, pedig csak 32 éves. Kedves arca van, de jóképűnek nem mondanám. Közelebb érek az asztalhoz, rögtön feláll. Jól gondoltam, alacsonyabb nálam nem is kicsivel. Odaérek, bemutatkozás és rögtön kihúzza a széket nekem. Nagyon udvarias, leülök és rögtön kérdezi mit iszok. Jelez a pincérnek, közben 3 szál vörös rózsa is előkerül. Soha nem kaptam még virágot az első randi. A pincér is megérkezett. Ő gyorsan elmondja mit kérünk. Ezt határozottan szinte már parancsolóan teszi. Beszélni kezd, először az időjárásról, Ausztriáról, Magyarországról, gazdaság, politika, sportok. Látom rajta, hogy elvárja tőlem, hogy hozzá szóljak mindenhez.
Próbálom magamból a legtöbbet kihozni. Kicsit vizsgáztatásnak tűnik nekem. Arról, hogy mért is találkoztunk nem hozta szóba. Én jól éreztem magam a társaságában, így nála hagytam az irányítást.
2 óra beszélgetés után, elnézést kért, de sajnos mennie kell.
Gondoltam is magamba ennyi volt, nem jöttem be neki. Ez így jó is nekem. Azért mielőtt elköszönt volna, annyit mondott. Szeretne holnap velem ebédelni. Ez egy határozót kérés volt, nem is lehetet volna nemet mondani rá.
A szobámba érve már úgy gondoltam nem volt ez jó ötlet.
Mit mondok a főnöknek, mért kell szabi ilyen sürgősen.
A másik dolog, nem pont így képzeltem el az uramat.
Nagyon kedves, intelligens, udvarias. A határozottsága meg nagyon imponáló, de még egy utalás se volt arra, amit én szeretnék tőle.
Gondolatba odáig jutottam, holnap lezárom ezt az ismerkedést is. A gondolatomat félbeszakította a telefonom calfsöalfrgalfésalfe.
A főnököm volt és csak annyit mondott, szabin vagyok holnap.
Másnap a hotel előtt vártam, 5 perccel a megbeszélt idő előtt. Csodálatos téli idő volt.
Ő szint percre pontosan érkezet.
Mire oda értem a kocsihoz, ki is szállt és kinyitotta nekem a kocsiajtót. 1 órát utaztunk, közben minden féle dologról beszélgetünk.
Közben bennem egyre inkább nőt a félelem, ki tudja hová visz. Teljesen alaptalan volt a félelmem. Egy másik hotelba mentünk, aminek az étterme panoráma ablakos és tökéletes rálátást enged a hegyekre.
Mese szép, hihetetlenül csodálatos!
A pincér rögtön az asztalunkhoz kísért minket. Úgy éreztem nem először jár itt. Ezt az is megerősíttette, hogy rendelés nélkül hoztak egy üveg valföralfösalfboalfrt. Meglepetés ebéd lesz, mert étlapot azt nem kaptunk.
Nem is tévedtem, hozták is az ebédet. Befejeztük az étkezést és át mennünk egy másik terembe mert szeretem volna rágyújtani. A kávét már ide hozták. Egyedül maradtunk, és kérdezett egy nagyon váratlant.
Komolyan gondolom, amit a leveleimben írtam és ezt vele szeretném-e átélni?
Nem is tudtam és akartam gyorsan válaszolni.
Elbizonytalanodtam, de rá kellet jönnöm, hogy csak kifogásokat keresek. Lehet ez életem lehetősége.
Ő türelmesen várt, pedig hosszú percek teltek el.
Végül is sikerült, döntöttem. Kimondtam egy határozott igent. Ő csak annyit mondott, nagyon örül a döntésemnek.
Az nap már nem is beszéltünk a dologról többet.
A következő találkozón vacsorázni mentünk. Semmi különleges, sajnos a beszélgetésünkről is ugyan ezt lehetet mondani. Mikor beszálltunk a kocsiba akkor közölte velem,hogy nála fogok aludni.
Ez egy kijelentés volt.
Nem tiltakoztam, de az utazás alatt csendben voltunk. Most már tényleg kezdtem félni.
Megérkezettünk, szép nagy alpesi stílusú ház.
Ki szálltunk a kocsiból és rajtam annyira erőt vet a félelem, hogy majdnem elfutottam. Nagyon nehezen tudtam parancsolni magamnak, hogy be mennyek a házba.
Modernül és ízlésesen berendezett ház, nekem nagyon tetszett. Kicsit kezdtem megnyugodni miközben körbe vezetett a házban. A nappali hatalmas, nagy tévé az egyik falon, szinte a másik két falat elfoglaló ülő garnitúrával. A negyedik fal volt az érdekes. Egy nagyobb komód és egy András kereszt, tömör fából, lakozva. Disznek is gondolhatta volna az ember, ha nem lett volna rajta több helyen is bőr szíjak. Filmeken már láttam hasonlót, de így teljesen más. Megint rám tört a félelem, de mellette egyre nagyobb lett az izgalom és a kíváncsiság is. Sok időt nem hagyott a nézelődésre. Megkért vegyem le a ruhámat. Nem vagyok szégyellős gyorsan megszabadultam a ruhámtól. Most már szó sem volt időhúzásról. Megfogja a kezem és oda vezet a kereszthez. Engedelmesen oda állok és felemelem a kezeimet. Pillanatok alatt végzett. A csuklómat és a felkaromat is a kereszthez szíjaza. A lábaimmal folytatja, a bokámnál és a comboknál rögzít, egy szélesebb szíj még a hasamra is kerül.
Úgy érzem magamat, mint légy a pók hálójában, mozdulni sem tudok. Eléggé kényelmetlen, a kiszolgáltatottságról meg ne is beszéljünk. Talán kezd elő bújni a mazochista énem.
Élvezem! Mind a testi, mind a lelki érzéseket.

Az uram, mert most már az. Elvégre ki vagyok neki szolgáltatva testileg, lelkileg és ez boldogsággal tölt el engem. Percekig csak néz, látom a szemében a vágyat.

Aztán végre közelebb lép, megsimogassa az arcomat, nyakamat. A mellemnél folytatja, úgy tartja őket a kezében, mint ha a súlyukat méregetné. Aztán megmarkolja, kellemetlen felsóhajtok, hihetetlen ez az érzés. Most a mellbimbóimat kezdi izgatni. A hüvelyk és a mutató újával morzsolgatja, majd mintha gumiból lenne húzza lefelé, felfelé.
Egyre erőteljesebbek a mozdulatai. Hirtelen nagyon erősen megszorítja. Hangosan felkiáltok, mintha megijedt volna a hangomtól, elengedi a mellbimbóimat.
A komódhoz megy és kihúzta a felső fiókot, két vékonyabb szíjat vesz elő. Mintha kutya nyakörv lenne, kezdem sejteni mit szeretne csinálni. Izgalommal vegyes megdöbbentéssel figyelem, hogy gyorsan és rutinosan elköti a melleimet. Pillanatok alatt olyanok lettek, mint két piros lufi. A mellbimbóim is keményen meredtek előre. Uram elégedetlen megszemlélte a művét, látszott rajta, hogy mennyire tetszik neki a melleim megváltozott formája. Aztán fogta magát és kisétált a szobából. Megdöbbentem, itt hagy engem egyedül. Rendben, ez van, de a melleim most jobban érdekeltek. Egyre erősebben lüktetek és mintha ólomból lettek volna. Ijesztő, de egyben izgató is.
Nem sokáig hagyott magamra, csak a konyhába ment kezet mosni meg egy kis tálba hozott jég kockát. A tálat letette a komódra. Aztán megfogta a melleimet, áldás volt nekik. A keze kellemesen hideg volt. Simogatta őket, nagyon jól eset. Utána a combomat kezdte el simogatni, egyre közelebb az ágyékomhoz. Én már alig bírtam magammal. Alig vártam, hogy belém nyúljon. Az exemnek soha nem engedtem, de most! Szinte már nyüszítettem a vágytól, soha nem adtam még ki ilyen hangokat. Végre megérintette a nyílásomat, beleremegtem annyira jó volt, de egyelőre csak szétkente a nedűmet a szemérem ajkaim között. A csiklómnál hosszabban elidőzött. A külvilág megszűnt létezni egyre nagyobb extázisba estem. Aztán belém csúsztatta az ujját, vártam, hogy elkezdi ki-be mozgatni bennem, de nem. Olyan volt mintha keresne valamit. Többször megérintette a méhszájamat. Kész voltam, nem bírom tovább. Próbáltam mozogni, persze nem ment, de reméltem észreveszi, hogy mennyire kell az orgazmus. Egyszer csak abba hagyta és kihúzta az ujját. Váratlanul ért, hogy nem lesz befejezés. Ezt a kalfínalft nem lehet leírni. Görcsölt a hasam mintha menstruálnák. A melleim már lilás színbe pompáztak és veszettül lüktetek. A mellbimbóimat mintha tűvel szurkálták volna. Teljesen összetörtem, nem sok hiányzott hozzá, hogy elsírjam magamat. Megint egyedül hagyott szerencsére csak annyi időre míg megmosta a kezét. Most a komód alsó fiokját húzza ki és elő vett egy szemtakarót és egy szájpecket. Az egész egyben van, hogy kényelmesen rögzíteni lehessen a fejre. Nem tiltakozok ahogy közeledik felém azzal a félelmetes dologgal. Engedelmesen kinyitom a számat, hogy golyó formájú szájpecket be tudjam kapni. Örömmel tapasztalom, hogy gumiból van és nem is nagy. A szememet is eltakarja és rögzíti a fejemen az egészet. Azon már nem is csodálkozok, hogy megint összehúzza a hasamat a görcs, soha nem gondoltam volna, hogy ekkora kint okoz egy kimaradt orgazmus. Mert, hogy most már nem láttam, hogy mi történi, a gumigolyóval a számba, amitől már megindult a nyál termelés és nem igazan tudtam mit tenni ellene, a nyál kezdet kifolyni a számból. Ez nekem most csak olaj volt a tűzre. Egy ideig nem történik semmi. Én elmerülök a kiszolgáltatottság érzésében, ez nagyon új nekem. Valami hideg ér a mellbimbómhoz, hát persze a jégkocka. Először nem is rossz, de ahogy tovább simogatja a jéggel a bimbóimat, egyre kellemetlenem. Mikor befejezi, magam elé képzelem, hogy mennyire kifelé állnak. Érzem nagyon közel lép hozzám az Uram, szinte suttogva közli velem, hogy bántani fog, de mielőtt tudatosult volna bennem
ez a mondat. Ráütött a mellbimbóimra egy vékony pálcával. Az ütés nem volt nagy, de pokolian fájt. Az első reakcióm az volt, hogy balfepalfisalfilalftem. Nem csak a fájdalom nagysága miatt, hanem mert váratlanul ért. Rángatóztam, próbáltam szabadulni, hogy meg tudjam fogni az érintett testrészemet. Szeretem volna hangosan sikítani, de csak artikulálatlan hangok és nyál jött ki a számon. Megéreztem az arcomon a kezét. Lassan, nagyon lassan sikerült megnyugodnom. Uram annyit kérdezett, elég vagy folytassuk? Rémület görcsbe rántotta a gyomromat. Még egyszer ezt a kalfínalft! Nagyon mélyen a lelkemben tudtam, hogy igen, folytatni akarom. Próbáltam kimondani egy igent és mellé bólogattam. Megértette mert jött is a következő ütés ugyan oda. A fájdalom ugyan olyan kegyetlen volt. Most már elsírtam magamat, de most gyorsában megnyugodtam. Már amennyire ilyen helyzetben lehetséges.
Megint csak ugyan azt kérdezte és én ugyan azt válaszoltam. A másik mellbimbón volt a sor. A két ütést gyorsan egymás után mérte rá. Ez már fájdalom volt a javából. Teljesen kész voltam, már csak lógtam a szíjakon, mint valami rongybaba. A könnyemtől nedves volt az arcom, a nyálam a melleimet áztatta. Éreztem a vizeletem szagát. Csodálatosan nézhetek ki, de az Uramnak biztos tetszik. Hosszú percek teltek el megint, a látványomba gyönyörködik biztos. Váratlanul ért, hogy egy átlagnál egy kicsit nagyobb mű péniszt csúsztat a puncimba.
Ekkora dolog még nem járt bennem. Megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy még mindig nagyon nedves vagyok odalent. A dildo kellemesen feszíttet, teljesen kitöltött. Az átéltek után ezt nem gondoltam volna, főleg azt nem, hogy ilyen hirtelen megint fellángol a vágyam. Lassan elkezdte mozgatni, fokozatosan emelve a tempót. A testem felet teljesen elvesztettem a kontrollt. Végre jött az orgazmus, hosszú volt és mindent elsöprő. Remegett mindenem, ilyet soha nem éreztem. A dildo teljesen elmerült bennem, már nem mozgatta. Uram mintha ismerte volna a testemet, ilyen tökéletes orgazmusom még nem volt. Teljesen elhagyott az erőm. A dildo kicsusszant belőlem mielőtt kellemetlennek érezhetem volna. Először a szájpecektől és a szemmaszktól szabadított meg. Egy szót mondtam. Köszönöm! Nagyon finoman letörölte az arcomat. Megszabadította a melleimet is a szíjaktól és letörölte azokat is. Megbabonázva bámultam a melleimet. A szíjak nagyon bele vágták, lilás színbe pompázott mind a kettő. A bimbóim meg volták duzzadva a színük, mint a túl érett cseresznye, nagyon fájtak, most meg még zsibbadtak is. Eloldozta a lábaimat aztán a kezeimet. Annyira el voltam gyengülve, hogy össze csuklottam volna, de megtartott. A következő pillanatban már fel is kapott és átvitt a hálószobába. Nem vagyok egy súlyos egyéniség. A 176 cm-es magasságomhoz a 59 kg szerintem ideális, de mintha csak egy gyereket vitt volna. Nem sietett, én nagyon élveztem ezt a rövid utazást. Megkoronázása volt a mai napnak. Lefektetett az ágyra és betakart és rögtön magamra hagyott. Fáradt voltam és gyenge, de nem álmos. Még soha nem éreztem ekkora boldogságot. Próbáltam rendezni a gondolataimat, de mindig visszatért egy. Sikerült jól döntenem! Az életem teljesen meg fog változni.
Amiről eddig csak álmodtam, most valósággá vált. Nagyon nagy hálát és szeretetet éreztem Uram iránt. Tévedés ne essék, ez nem volt még szerelem. Nem tudom mennyi idő telhetett így el, talán fél óra. Most már illő lesz rendbe tennem magamat. Felülök az ágyon, nem volt teljes sötétség. A folyosóról bőven jött be annyi fény, hogy rögtön észrevegyem, hogy ott ül egy kényelmes fotelben Rögtön felállt és a kezében egy fürdőköntössel rögtön hozzám lépett. Felvettem a köntöst, közben megkérdezte jól vagyok-e, szeretnék-e valamit. Annyit mondtam szeretnék lezuhanyozni. Elkísért a fürdőig, miután magamra maradtam és levetem a köntöst. Megnéztem jól a melleimet, szinte már nem is látszott rajtuk milyen tortúrát kellet kiállniuk. Aztán a tükörbe néztem. A látvány minden volt csak szép nem. A sminkem teljesen elkenődött. A szemeimen meg látszott, hogy sírtam. Egy zuhanyzás majd rendbe tesz. Akkor vettem észre, hogy a kád szélén női tusfürdő és sampon van. Uram mindenre gondolt. Sokáig folyatom magamra a meleg vizet. A hajamat is megmosom. Visszatért az erőm is mintha semmi nem történt volna, csak a boldogság van a lelkemben. Egy másik szobába kísér. Tágas, hatalmas ablakkal, puha padló szőnyeggel. Egy ágy, komód, amin egy tévé van, egy szekrény és egy fésülködő asztal alkotja a berendezést. Jó éjszakát kíván és megköszöni a csodálatos estét, magamra maradok. Körül nézek egy kicsit. A fésülködő asztal melletti széken össze hajtva ott a ruhám, de a bugyi, melltartó hiányzik. Az asztalon kétfajta női parfüm. A fiókba fésű, hajkefe. A szekrény üres. A komód is, csak a felső fiókjába van három darab fehérnemű együttes. Fekete, fehér, és bézs színben. Azon már meg se döbbenek, hogy a méretem. Fel is vesszem a fekete bugyit. Tökéletes és kényelmes, a fekete melltartó meg nem lesz rossz a ruhámhoz holnap. Kellemes meleg van, meg amúgy is csak bugyiban szoktam aludni.
Bebújok az ágyba, kicsit nézem a tévét, de gyorsan elnyom az álom.

https://szexmese.hu/szexualis-kalandok/szado-mazo-szextortenet/