Tanyán a nővérem pasijával

2022.07.16

Szex történet becsült olvasási ideje: 2 perc 4.4 (49)

Nőveremmel egy tanyán éltünk. Nem messze a falutól, mégis magunkban. Jól elvoltunk. Mindig találtunk elfoglaltságot magunknak. A férfiak sem hiányoztak különösebben. Mikor bál volt a faluban, mi is bementünk. Sohasem maradtunk partner nélkül. Báltól bálig jól elvoltunk vele. Történt egyszer, hogy beállított hozzánk egy pasi, akivel a nővérem össze is szűrte a levet. Teljesen hozzánk szokott, én meg féltékeny lettem a nővéremre. Igaz velem is próbált kikezdeni, de én dacból mindig visszautasítottam.

Pedig egyre jobban megtetszett nekem is. Mikor félrevonultak nővéremmel, na akkor voltam igazán csak féltékeny. Ahogy hallottam testvérem élvezetes visongását. Utána pedig kielégült vigyorát arcán. Egyik nap ketten maradtunk a tanyán a lovaggal. Megint próbálkozott nálam. Hátulról megfogta melleimet és magához húzott. Majd felrobbantam a gyönyörségtől. Mégis durván rászóltam, hogy várja meg a nővéremet, engem hagyjon békén. Pedig dehogy azt akartam. Éreztem ahogy farka fenekemnek feszült, és meleg kezével csodálatosan markolászta melleimet.

Szex történet - A tanány, avagy megbaszott a nővérem pasija

-Nem akarom. - szóltam rá.

Ahogy lassan engedett szorításán és már nem éreztem farkát ülepemen, megrémültem.

-De akarom. -nyögtem ki nagyot sóhajtva.

Újra megéreztem rúdját fenekemen, egyik kezét pedig máris lábaim közé csúsztatta.

-Hú te lány. Egészen lucskos a pinád. -mondta és már ujját tolta is belém.

- Hogy akarod? Egyből verjem beléd, vagy előtte tégedet is nyaljalak ki? - kérdezte vigyorogva.

- Nekem mindegy csak ne kínozz, csináld már. - sikongattam teljesen beindulva.

Maga felé fordított és az asztalra ültetett. Széttárta lábaimat és fejét közéjük fúrta. Majszolni kezdte szeméremajkaimat, majd csiklómat is. Ujjait pedig szorgosan dugdosta pinámba, egyre mélyebbre. Hát én még ilyen gyönyörűséget soha nem éreztem. Nekem még soha nem nyalták a pinám, ebben a csodában most részesültem először. Nem is bírtam sokáig, hatalmasat élveztem. Csorgott belőlem nedvem, de éreztem, hogy ez most nekem nem elég, még akarom.

- Basszál meg engem is. -fogtam meg kőkemény farkát.

Néztem, ahogy kiszabadítja nadrágjából mereven álló faszát. Kissé meg is ijedtem, mert ekkora és ilyen vastag faszt mégcsak elképzelni sem tudtam.

-Nem fog fájni. -nyugtatott, ahogy észrevette rémületemet.

Térdeim alá nyúlva megemelte lábaimat és már bunkóját pinámhoz is szorította. Feszített, de közben csodálatosan bizsergetett is. Aztán elkezdte belém tolni. Megbasztak már párszor a bálban, de ehhez hasonlót még nem éreztem. Csodásan zsiborgatott, ahogy lassan nyomult belém. Kéjesen nyöszörögtem annyira gyönyörű volt. Aztán mint egy hatalmas dugattyú, megindult bennem. Sikkantgatva vonaglottam és elélveztem. De ő nem hagyta abba. Egyre csak baszott tovább, mire újfent sikítoztam már a gyönyörűségtől. Ės ekkor valami fenséges dolgot éreztem magamban!

Lüktetve spriccelte belém gecijét. Cuppogott közben ágyékom, ahogy közben belém feszült, nagyokat lökve.

Lihegve szállt ki belőlem. Gecije és nedvem pedig patakként csorgott belőlem az asztalra. Szó se róla, iszonyúan megbaszott. De cseppet sem bántam, mert már rettentően kívántam magam is. Az meg igazán halával töltött el, mikor kijelentette, az én pinámat még élvezetesebbnek is találta, mint a nővéremét. És hogy ezentúl engem is meg fog baszni, ha úgy tartja kedve. Megelégedésemre gyakran tartja úgy a kedve...

Szex történet szerzője: Apóca49

https://megaporno.hu/blog/a-tanyan-avagy-megbaszott-a-noverem-pasija/