Szűk rés

2022.07.16

Szex történet becsült olvasási ideje: 2 perc 4.6 (26)

Az üdülő bárjában üldögéltem és iszogattam. Egyre jobban hiányzott már a szex is. Éppen most lépet be az egyik filigrán kis hölgy, akit már jó ideje fixírozgattam. Biccentettem felé, mire miután körbenézve más helyet nem is talált, asztalomhoz ült. Nehezen indult a beszélgetésünk. Inkább csak poharainkat ürítgettük. De aztán lassan oldódni kezdtünk. Kockáztatva megjegyeztem, hogy "bejön nekem".

- Te is. -jött a lakonikus válasz.

Néztem csillogó szemeit és igéző ajkát, el is mosolyodva közben.

-Mit nevetsz ? -kérdezte kajánul.

-Hát csak azt, hogy olyan igazi -szopós szád- van, ami tetszik nekem.

-Tényleg szeretek szopni. Imádom a spermát. - mondta a legnagyobb természetességgel,

-Akarod, hogy leszopjalak?-

Gyere, leszoplak-állt fel, kezét nyújtva felém. Követtem szobájába. Egyből lenyomott a heverőre és bontani kezdte nadrágomat. Lehúzta rólam, és ott ültem előtte már éledező farkammal.

-Szép faszod van. Nem nagy, de szép. És hajolt is ágyékomra,

Meleg ujjaival babrálta kicsit, majd nyalogatni kezdte. Először makkomat körbe-körbe, majd szájába véve szopni kezdte, Fantasztikusan jól csinálta. Néha torkáig engedve, cuppogva rajta, közben heréimet masszírozgatva. Nagyot nyögve élveztem el szájában, Ő pedig szürcsölve takarította el spermámat.

-Na ,jól csináltam ?- vigyorgott rám.

-Fantasztikusan. Cserébe én is kinyallak téged,- és már húztam is magam mellé,

Engedelmesen emelte fenekét, hogy megszabadítsam szoknyájától és bugyijától. Széttárta lábait és hagyta, hogy ujjaimmal bebarangoljam ágyékát. Majd fölé borulva én kezdtem nyalogatva dédelgetni szemérmét.

Biztosan tetszett neki, mert nyöszörögve meg-megvonaglott és ajkamnak feszült. Alaposan megszopogattam csiklóját, közben ujjammal érintgetve igencsak szűk bejáratát.

Szex történetek - A szűj punci

Nekem is sikerült elélveztetnem. De farkam még többre vágyott. Hatalmasat akartam baszni végre. Elővettem farok karikámat és a még lankadt farkam tövére húztam.

-Szopogass meg újra kicsit! -adtam szájába farkamat.

-Meg fogsz baszni? -kérdezte mormogva.

-Igen, nagyon, -nyögtem fel, mert már éreztem, hogy újra kemény vagyok.

-Én ehhez nagyon szűk vagyok, -mondta rémülten, ahogy meglátta, hogy a farok gyűrű fogságában makkom milyen hatalmasra duzzadt.

-Gyere csak, nem fog fájni. - fordítottam négykézlábra, combjait széttárva.

Csodálatos látványt nyújtott, ahogy pinájából még csorgott nedve és remegett csípője. Felszisszent ahogy makkom belefeszítettem pinájába.

-Nyugi, Meglátod jó lesz, Nagyon-nagyon jó lesz, Élvezni fogod!

És elkezdtem belétolni faszomat. Sírósan nyöszörgött, de közben éreztem, hogy lazul feszültsége. Mire teljesen belefeszültem, már csak kéjesen sóhajtozott-

-Ez tényleg gyönyörű! Basszál!

Lassan indultam neki. Élveztem, ahogy szorít szűk kis pinája. Aztán beindultam. Hangosan cuppogott puncija, ahogy szánkáztam benne.

-Mélyebbre, - üvöltötte, ahogy felvette ritmusomat.

Kapaszkodtam csípőjében és egyre csak döngöltem-

-Ereszd belém, - lihegte ahogy megérezte, hamarosan én is elélvezek.

Hosszasan élvezett, mikor kitört belőlem spermám. Elnyúlt alattam, én pedig kihúztam belőle farkamat.

-Nagyon féltem, de tényleg gyönyörű volt, Ugye megbaszol még, míg itt vagyunk az üdülőben? A hátralévő napokat egymással töltöttük el. Ilyen odaadó szűk puncival azóta sem találkoztam.

Szex történet szerzője: Apóca49

https://megaporno.hu/blog/a-szuk-punci/