Moziban

2022.07.16

Szex történet becsült olvasási ideje: 7 perc 4.3 (29)

Már hetedszer néztem meg órámat az eltelt hosszú percek során.

- Ne áltasd magad...- mondtam magamban.

- Úgysem jön el... A helyi többtermes mozi előcsarnokában üldögéltem miniszoknyámban, nyakpántos farmer-felsőmben és dugásra ösztönző magas sarkú szandálomban. Vagyis pontosan úgy festettem, mint egy randira váró nő... merthogy így is volt.

Most kinyitottam a mobiltelefonomat, mert az jutott eszembe, hátha nem hallottam, mikor

csengett, és üzenet érkezett arra nézve, hogy a randi almás, mert sajnos közbejött valami. De nem jött üzenet.

Egy fitnesz klubban találkoztam Bill-lel. Az egyetlen pasi volt a tízfős női csoportban, úgyhogy enyhén szólva is kilógott a sorból. Nekem imponált, hogy volt mersze beszállni egy tisztán női kurzusba... meg a teste is. Kisportolt test volt, feldobott izmainak látványa, miközben fekvőtámaszokat csinált, én meg elképzeltem, hogy elnyúlok alatta a tornaszőnyegen, hogy leereszkedik erős karjain, aztán egy nyögéssel fellöki magát.

Eldöntöttem, hogy torna után szóba elegyedek vele. Aztán elmentünk egy italra, felhajtottuk és végül nála kötöttünk ki egy jó kis szextornára.

Elsőre szenvedélyesen lángoló, állati volt vele kefélni. Hihetetlen férfiereje volt, imádtam, ahogy a nagy kemény farka bennem döfködött előre-hátra. De szeretett incselkedni is, jól felöklelt, teljesen kitöltött, én meg összeszorítottam őt a medencém izmaival (melyek jól megedződtek a fitnesz klubban), mire ő teljes súlyával felemelte rólam a testét és lassan, óvatosan kihúzta magát sikamlós, sajgó puncimból, míg mesés farkának nedvesen csillogó makkja szinte épp, hogy érintette lucskos hüvelyemet.

Aztán így maradt, míg végül már könyörögtem, nyomja vissza belém, karomat és lábamat dereka köré fontam, átfogtam a hátát és sóvárogva vártam, hogy tovább keféljen. Kész kínszenvedés volt, mégis valami isteni, amivel odáig juttatott, hogy már nem tudtam visszafogni magam és többször is elélveztem. İ pedig ekkor egy széles, öntelt vigyort villantott rám, majd egy megsebzett farkasüvöltésével lövellte belém terhét.

Magam is némi önteltséget éreztem, amiért ilyen pompás szeretőt fogtam és ügyet sem vetettem egynémely barátnőmre, akik arra figyelmeztettek, hogy ez a pasas nagy nőcsábász hírében áll és csak kihasznál.

- Hát használjon is, ahogy csak bír - mondtam erre és a fergeteges orgazmusokra gondoltam.

Azóta kétszer randiztunk... egyszer elmentünk egy klubba, a másik alkalommal pedig egy borozóba. Fogalmam sem volt, hová lukadunk ki ezzel az egésszel, de a szex olyan klassz volt, hogy nem is érdekelt. Részemről oké, míg megkapom, amire vágyom.

Bill csak egy párszor jött el a fitnesz terembe: azt mondta, semmi sem érdekli tartósan, csupán a változatosságot szereti. Gondolhattam volna, hogy ez az emberekre is vonatkozik.

A tömeget figyeltem, ahogy elvonultak mellettem a pénztárhoz. Szombat este volt, és épp egy sikerfilmet játszottak. És csak hogy még jobban hergeljenek, a nézők többnyire párok voltak.

Még öt perc volt a film kezdetéig, úgyhogy választhattam: elmegyek haza és önsajnálatomban berúgok; vagy felhívom egy barátnőmet, és együtt isszuk le magunkat. És még mindig ott volt a lehetőség, hogy beülök és megnézem egyedül a filmet.

Ilyet se csináltam még. Elképzeltem, milyen kényelmetlenül érezném magam. Ugyanúgy, mint amikor valaki egyedül kajál egy étteremben. Ilyen esetre mindig vittem magammal egy könyvet vagy a laptopomat. Most a mozi ingyenes mősorfüzetét vettem a kezembe, és kétszer is elolvastam, miközben Billre várakoztam.

Végül is miért viszolyogtam attól, hogy egyedül nézzek meg egy filmet? Elvégre felnőtt nő vagyok, és én magam ajánlottam, hogy menjünk moziba, mert tényleg érdekelt a film. Már liga vártam, hogy lássam (meg az utána következő szextornát). Persze megvárhatom, míg kihozzák DVD változatban, vetettem ellen. És vigasztalódhatom kedvenc vibrátorommal.

Csak néztem, ahogy elfogy a sor és az emberek eltűnnek az 1. vetítőteremben, ahol igazi panorámavászon volt, Dolby surround hangosítással. Frankó lehet. Az ördögbe is... látni akartam, vajon Uma megöli-e Billt. Csaknem elnevettem magam a helyzet iróniáján. Mert most nekem is kedvem lett volna megölni. És igazán érdekfeszítő volt megnézni, hogy Uma jól seggbe rúg egy hapsit...

- Kérek egy jegyet - mondtam a jegypénztárban ülő unottképű tinédzsernek és odatoltam egy tízfontos bankjegyet. Biztos hétvégeken dolgozik, miközben a vizsgáira készül a suliban.

- Már csak pár üres hely van. Hová akar ülni?

Szerettem volna beosonni és észrevétlenül leülni hátul. Tizenhat éves koromban még oda lehetett ülni a moziban, ahová csak akart az ember. Persze leginkább hátul ültünk le a srácainkkal, hogy smárolhassunk meg taperolhassuk egymást. Ki nem állhattam, ha egy számítógép képernyőjéről kellett kiválasztanom, hova akarok ülni.

- Mit szólna ennek a sornak a közepéhez? - ajánlott a a srác.

Már leoltották a lámpákat, mikor egy másik egyenruhás tinédzser elemlámpával világított az F sorra, nekem pedig megkellett kérnem az embereket, hogy álljanak fel, miközben nekik préselődve bukdácsoltam a helyemre. Olyan érzésem volt, mintha mindenki engem bámulna, egy páran még ingerülten morogtak is, amiért az utolsó pillanatban érkeztem. Egyre csak azt suttogtam, "bocs", mire végre a helyemre értem.

A két szomszédos ülésre néztem. Egyik oldalamon egy lány ült a fiújához bújva, fürtös fejét önfeledten a vállára hajtotta, míg a másikon egy fickó világos színű ingben és sötét farmerben.

Igyekeztem nem sokat ficánkolni és tovább bosszantani azokat, akik már kényelmesen elhelyezkedtek, úgy ültem le és diszkréten megigazítottam a szoknyámat. Sokat persze nem tehettem, mivel egy igencsak rövid, vékony kis darabot választottam erre az alkalomra, mely alig fedte a combomat. Na jó... Azért nem egészen én választottam. Bill akarta, hogy valami olyasmit vegyek fel, amitől "könnyen hozzám férhet" a moziban. Akkor persze nagy örömömre szolgált az ötlet, most viszont komoran néztem magam elé, és úgy döntöttem,a film után majd küldök neki pár keresetlen szót SMS-ben, csak hogy tudja, mi a véleményem róla. Ám hogy szemérmetlenségemet leplezem, a filmmagazint otthagytam a térdemen, hogy valamelyest takarja meztelen combomat.

Még mindig Bill miatt dühöngtem, miközben húsz perc en át reklámokkal árasztották el a mozit, ami csak fokozta ingerültségemet. Aztán végre elkezdődött a főműsor, én pedig a filmvászonra összpontosítottam.

Épp ott tartott a film, ahol a szerencsétlen hősnőt élve eltemetik egy koporsóban, ahonnan láthatólag nem volt menekvés, mikor éreztem, hogy valami a bokámat súrolja. Először ügyet se vetettem rá - reméltem, hogy nincsenek egerek a moziban -, de minthogy továbbra is éreztem ezt a súrlódást, lekukkantottam. A mellette ül ő pasi tolta közelebb a lábát úgy, hogy a bőrcipője a meztelen bokámhoz ért. Megmerevedtem.

A fickó egyenesen a filmvászonra NÉZETT, mintha észre se vette volna, mi történt. Talán így is volt... nem vette észre a kettőnk közti fizikai kontaktust. Óvatosan húztam arrébb a lábamat, gondoltam, ügyet sem vetek rá. Tovább néztem a filmet, és nem is történt semmi zavaró. Megnyugodtam, hogy végül nem valami perverz alak mellett kötöttem ki, különösen jelenlegi hangulatomban. Kis idő múltán azonban enyhe nyomást éreztem a lábikrámon, egészen gyengét, teniszezésre se lehetett venni, ezért nem is voltam benne biztos, hogy valamit is érzek.

Lepillantottam és láttam, hogy a pasi lába az enyémhez ér, a durva vászonfarmer különös érzést keltett csupasz bőrömön. Hűha... most mit csináljak? Igazság szerint persze legalábbis be kellett volna rúgnom egyet, vagy a lábára lépnem a tűsarkammal. Azt biztos megértette volna. Ám míg haboztam, egy kicsit tovább élveztem ezt a bizsergetést, ami nem volt éppen kellemetlen, sőt... pont ellenkezőleg... így aztán nem lepődtem meg, mikor éreztem, hogy ujjbegyével gyengéden végigszánt a combomon.

Tétlenségemet bizonyára hallgatólagos beleegyezésnek vélte a tettéhez. Mert mi is történt igazából? Afféle erotikus feltérképezés egy emberekkel teli sötét teremben. Veszély nem fenyegetett, teljes biztonságban voltam. És valahogy azt is tudtam, hogy ha jelezném neki, hagyja abba, azonnal úgy is tenne. Vajon más is látja, amit itt művel? Ez még csak fokozta az izgalmat, mert dacára önmagamnak, ettől kellemes bizsergést éreztem.

Szex történet - Szexeltem egy idegennel a moziban

Hihetetlen lágy és gyengéd volt az érintése, mintha legfinomabb bársonyt simogatná, amitől apró vibrálások futottak végig rajtam.

Bár jól láttam a filmet és hallottam is annak remekzenéjét, meg a szellemes párbeszédeket, ezzel egyidejűleg egy párhuzamos világban lebegtem, mely puszta érzékiségből állt.

Miközben a pasi tovább birizgált ujjaival, ráérzett, hogy bepörögtem, és tökéletesen felmérte, mikor és hogyan fokozza a tempót.

Megremegtem, mikor keze lassan, de kérlelhetetlenül csusszant felfelé a combomon, egyenesen kurta kis szoknyám széle alá. És itt most hirtelen megállt, mintha nem lenne biztos benne, hogy tanácsos-e folytatni. Jómagam a felháborodás, a tiltakozás és a szexuális izgalom örvényében hánykolódtam. De nagyon be voltam pörögve... Amúgy rendesen.

Mélyet sóhajtottam, jól hallhatóan, a fickó pedig m ég feljebb tolta a mancsát, és éreztem, ahogy ujjhegyeivel a belsőcombjaimon kezd matatni... Aztán a szeméremajkaimon, amik már amúgy si átnedvesedtek...

A pasi keze ráakadt a tangabugyim vékony pántjára, félretolta, és azt hiszem, tisztán hallottam sóhajtását, mikor rájött,hogy a szeméremszőrzetem totál le van borotválva.

Teljesen meg voltam babonázva, úgy merevedtem meg,mint egy vadnyúl a sebesen közelgő kocsi reflektorfényében.

Mutatóujjával most becsusszant a hüvelyembe, miközben hüvelykujjával a csiklómat dörgölte.

Én meg csak bámultam előre és képtelen voltam rászánni magam, hogy ránézzek. Normális körülmények között hangosan felnyögtem volna, most viszont csendben kellett maradnom és úgy tennem, mintha teljesen lekötne a film. Ez még csak fokozta izgalmamat, amit ennek a fickónak a szemérmetlensége és gátlástalansága keltett bennem. Mindez a kettőnk titka volt.

Csakhogy nemigen tudtam elfojtani hangszalagjaim reakcióját, és rémületemet fokozta a tudat, hogy ha ez a krapek továbbra is így masszírozza a már totál nedves puncimat, én bizony elélvezek. És szinte azzal egy időben, hogy ez a gondolat megfogant bennem, frankón e l is mentem. Egyik pillanatról a másikra, mintha a megváltás teljesült volna be. Mindez szép csendben. Már azt hittem, eszméletemet vesztem, ahogy az orgazmus hullámai megrázták testem. Egy pillanatra még a szemem is lehunytam.

Mikor ismét kinyitottam, azon tűnődtem, talán csak álmodtam. Aztán kezemet a kezén nyugtattam. Erre ő gyengéden, de határozottan szorította meg kezem, maga felé húzta és óvatosan az ölébe helyezte.

Ledöbbentem, mikor megéreztem meztelen farkát, mely kemény volt, mint a kő. Önkéntelenül is oldalvást pillantottam.

Összehajtott zakóját a lágyékára fektette, lehúzta sliccének cipzárját (még az is lehet, hogy maszturbált, miközben azon ügyködött, hogy elélvezzek), én pedig a kabát alá csúsztattam a kezem és megragadtam a dákóját.

Így aztán - miközben David Carradine szexis, karizmatikus egyéniségét csodáltam a filmvásznon - kivertem a mellettem ülő idegen farkát. Pár másodperc kellett hozzá csupán, én pedig olyan erősnek éreztem magam, amilyen Uma volt.

Mikor a film véget ért, nem tudtam eldönteni, mit si tegyek. Talán gyorsan el kellene illannom. Lehet, hogy a pasi is zavarban van. Fogalmam sem volt, mire számíthatok... viszont furdal t a kíváncsiság. És már megint kefélős hangulatban voltam. Aztán felkapcsolták a lámpákat, és most először láthattam tisztán a srcáot, ő meg engem.

Félszegen mosolygott rám. Én viszonoztam.

- Lenne kedved sétálni egyet? - kérdezte mély, fátyolos hangon. Bólintottam. - Igen.

Együtt lépkedtünk ki a tömegen át az előcsarnokba.

- Tudok egy jó kis helyet ide közel - mondta és kéz en fogott. Végigmentünk a folyosón, aztán suttogva mondta: - Várj itt.

Eltűnt a férfi mosdóban, szerintem az óvszer automatához ment. Percekkel később kijött, megragadta a csuklómat és behúzott az

egyik kis oldalfülkébe. Már tiltakozásra nyitottam számat,ő azonban azt suttogta: - Cssst. Még nem ismerlek, de képtelen vagyok kivárni, míg odaérünk hozzám.

Azzal a vékony válaszfalnak nyomott, letérdelt a két combom közé, felhúzta a szoknyámat és letépte a már totál átázott bugyimat. Aztán kezelésbe vett a nyelvével. Pillanatok alatt átéltem az este második csendes, de igencsak erőteljes orgazmusát.

Még ott szédelegtem reszkető lábakkal, mikor felöklelt merev farkával, behatolt várakozóan tátongó puncimba. Hüvelyem izmai ösztönszerűen fogták őt satuba, így fejtem a dákóját, míg végül robbanásszerűen lövellt belém. Miközben élveztünk, mindketten befogtuk egymás száját, nehogy lebukjunk.

Közben hallottuk, hogy hapsik jönnek ki és be az alatt a néhány perc alatt. Mikor aztán tiszta volt a levegő, gyorsan kiosontunk a folyosóra, mint valami pajkos tinédzser pár.

A mozi elé érve úgy gondoltam, bemutatkozom: - A nevem Mel.

Félénken elmosolyodott. - Steve. Kösz ezért a klassz estéért, Mel.

- Még nincs vége - böktem ki.

- Milyen igaz. Tudod-e, mihez lenne most kedvem?

A fejem csóváltam, de úgy gondoltam, ez a srác már nem okozhat nekem komoly meglepetést.

- Ehhez, ni... - azzal kinyitotta a száját, és felüvöltött. Jó hangosan, mintha megint teljes erejéből élvezne. Én pedig tüstént csatlakoztam hozzá, kórusként adva hangot az eksztázisnak, amit átéltem az elmúlt két órában, de akkor nem engedhettem neki szabad utat.

- Máris jobban érzem magam - sóhajtott fel Steve. - Akkor most mi legyen?

Kézen fogtam. - Elmegyünk hozzám egy jó kis ódivatú szexpartira. Méghozzá ágyban. És ott nincs csendrendelet.

- Jól hangzik. Egyébként mi a véleményed erről a filmről?

Szex történet szerzője: C. Erzsi

https://megaporno.hu/blog/szexeltem-egy-idegennel-a-moziban/