Karanténban

2022.07.16

Szex történet becsült olvasási ideje: 2 perc 4.5 (22)

Már mindenki belefáradt a kényszerű bezártságba. Magam is hiányoltam már a társaságot, a jóízű beszélgetéseket. A szemetet dobtam éppen a kukába, mikor a szomszéd lépcsőházból kilépett,és a szemetes felé tartott. Már messziről köszöntünk egymásnak. Jó volt újra látni mosolyát. Beszélgetni kezdtünk. Mindenféléről, csapongva, egyikünk sem mutatva a befejezés szándékát.

-Gyere, folytassuk egy kávé mellett, ha ráérsz -invitáltam.

-Én is éppen kávézni készültem- fogadta el meghívásomat.

A lakásban kézmosás, kézfertőtlenítés, majd a kávé elkészítése. Közben a háborgás, hogy hiányzik a társaság, hogy talán félnek az emberek, még beszélgetni is alig álnak meg. Éz a "távolságtartás" meg teljesen összezavart mindent és mindenkit. A kávézás közben az is előkerült, hogy ez mennyi más szükségletre is kihat.

-Ez a "két méter" is milyen nevetséges. Mi lesz így a párkapcsolatokkal? -nevetett fel.

Aztán hirtelen elkapta rólam tekintetét.

-Szóval neked is hiányzik.

-Igen. Nagyon.- révedt maga elé.

Aztán lassan felemelte fejét és mosolyogva nézett szemembe. Egyszerre mozdultunk egymás felé. Kezünk összeakadt. Nem tudom én emeltem az övét, vagy ő az enyémet, de már simítottam is kemény halmaira. Ajkunk is összeért, és csókolózni kezdtünk. Lassan gombolni kezdtem blúzát, és bujtattam kezem meleg melleire. Nagyot sóhajtva simult tenyerembe. Éreztem ahogy keményedik bimbója ujjaim érintésére. Egyik kezével tovább gombolta blúzát, nagyobb helyet teremtve nekem. Elszakadva ajkától, melleit kezdtem puszilgatni.

-Szinte már el is felejtettem, ez mennyire jó. -sóhajtotta, mikor bimbóját ajkaim közé vettem.

Kezem combjára tettem és simogatva indultam ágyéka felé. Ő is ugyanezt tette velem. Combjai lassan szétnyíltak ahogy haladtam felfelé. Elértem ágyékát, és tenyerem selymes vénuszára borítottam. Ő pedig már merev farkamat szorította nadrágomon keresztül. Mikor elkezdtem bugyiját lehúzni, fenekét emelve segített. Mindketten tudtuk, hogy innét már nincs visszaút. Remegő csípővel dőlt hátára, és húzta fejem melléről ágyékára. Kitárulkozva fogadta nyelvemet szeméremajkai közé. Élvezettel szívtam magamba nőiessége illatát, és puszilgattam végig szemėrmét. Éreztem, hogy közben matatva kioldotta nadrágomat, és merev farkam cirógatva kényeztette. Előbújt csiklója, amit nagy élvezettel vettem számba, és szopogatva majszoltam. Ujjaimmal pedig már bejáratánál körözgettem. Egyszer csak vinnyogva megfeszült. Ujjaimon végigcsordultak élvezetének nedvei. Fejem megfogva felhúzott, úgy suttogta:

-Dugd belém. Azt is akarom. Tégy teljesen magadévá.

Szex történet - A karantén hozadéka

Lábai közé nyúlva illesztette farkamat magába. Csípőjét emelve feszült rám, amíg lassan belétolva rudamat elmerültem benne. Halkan nyöszörgött, ahogy megkezdtem sétámat puncijában. Húvelye izmai nagyokat rándultak, élveztem szorításukat rudamon. Lélegzete felgyorsult, csípője vonaglani kezdett.

-Bennem élvezz el. Érezni akarom.-suttogta fülembe.

Hatalmas spricceléssel jutottam a csúcsra, és érkeztettem ót is élvezete tetőpontjára. Egymást puszilgatva, csókolgatva pihegtünk mindketten.

-Ez annyira gyönyörű volt. Már annyira hiányzott. - szorította meg hüvelyével még benne lévő farkamat.

-Ezt már sokkal régebben is megtehettük volna.

Aztán halkan felkunkogott, mikor megérezte magában farkam merevedését.

-Úgy látom még neked is ban kedved hozzá. Akkor folytassuk. -emelte meg csípőjét és feszítette magát a már ismét kemény rudamra.

Szex történet szerzője: Apóca49

https://megaporno.hu/blog/a-karanten-hozadeka/