Hétvégén

2022.07.16

Szex történet becsült olvasási ideje: 2 perc 4.5 (46)

Munkatársaimmal megbeszéltük, hogy együtt töltjük a hétvégét. Egy panziót néztünk ki magunknak. Négyen hozták feleségeiket is. Én magam voltam, nőtlen lévén. Jó hangulatban telt el az első nap. A vacsorához a feleségek kicsípték magukat. Vacsora után táncolni is kedvük támadt. Én, hogy szó ne érje a ház elejét, mindegyiküket sorra felkértem és megtáncoltattam. Az egyikőjük igencsak megnyerte tetszésemet! Tánc közben hozzám simult, éreztem kemény melleit mellkasomon, ágyékának melegét, ahogy csípőmhöz simult! Aztán ki-ki nyugovóra tért.. Én még ábrándoztam egy sort, de végül elszenderedtem. Arra riadtam, hogy egy meleg kéz a farkamat babrálja!

-Psszt! -tapadt egy meleg ujj a számra!

Aztán kitakart, és ágyékom fölé hajolt! Sötét volt, így sejtésem volt ki az, de éreztem, ahogy farkamat puha ajkak szippantják magukba! Puszilgatják, kicsit megrágcsálják, majd hevesen szopni kezdik! Felnyögtem élvezetemben,mire az ujj ismét a számra tapadt. Ekkor gazdája a csípőmre telepedett, és megéreztem ahogy fészkálódva már merev farkam valami csodás meleg nedvesség ölelésébe került! Egy nagy sóhajt hallottam, és farkam már csúszott is be egy forró szűk punciba! Lassan csúszkálni kezdett rudamon! A sóhajok mélyültek, sürüsödtek,majd kéjes nyöszörgés váltotta fel őket! Aztán nagyot rándult és megfeszült! A hüvelye forrón rángatózva szorított magába!

-Élvezz el bennem!-hallottam a suttogó felszólítást.

Előre hajolt, kemény mellbimbó került ajkaim közé! Halk vinnyogással kíserte, ahogy spriccelve ürültem hüvelyébe! Aztán leszállt rólam, és már el is tűnt szobámból! Másnap kutakodva figyeltem a feleségeket, próbálva kideríteni, melyikük csalta meg velem férjét. Az érdeklődésemet felkeltőre tippeltem, mert mikor csak rám nézett beharapta ajkát, és elkapta rólam tekintetét! Jól tippeltem. Este újra közös ivászatot rendeztünk. A fiúk sorra hamar leittasodtak, így korán asztalt bontottunk. A feleségek sorra támogatták szobáikba párjaikat. A folyosón utolértem a tippelt feleséget, ahogy küzdött párja támogatásával.

-Köszönöm a tegnap éjjelt-suttogta felém. -Ha te is úgy gondolod, ma éjjel is meglátogatnálak! Látod, ő ma sem lesz képes semmire!-és már fordultak is be szobájukba.

Mivel én csak alig ittam az est folyamán, még olvasgattam az éjjeli lámpa fényénél. Halk ajtónyitással lépett szobámba.

-Már alszik mint a bunda.-mondta.

Ahogy a heverőmhöz lépett, már eresztette is le magáról köpenyét! Szemei csillogtak, ágyéka remegett, mellbimbói szinte leugrottak halmairól! Csak bámultam, annyira igéző volt!

-Ha nem akarod, elmegyek-értette félre dermedtségemet.

-Jajj, ne!-nyúltam felé. Elmosolyodott.

-Ma éjjel azt csinálhatsz velem amit csak akarsz!

Szex történet - A hétvége

Csak azért basszál is meg újra azzal a csodálatos faszoddal! Várakozva térdelt mellém. Egyik kezemet mellére borítottam, másikat pedig ágyékára!

-Mondtam, amit csak akarsz!- Feszült tenyereimre remegve.

Már hajoltam másik melle fölé, bimbóját ajkaim közé szorítva, másik kezem ujját pedig már dugtam is nedvesen vibráló pinájába! Hüvelykujjamat csiklójára támasztva dörzsölgetni kezdtem!

-Édes istenem, mindjárt elélvezek! -nyögött fel.

Kijelentését tette követte, mert már csorgott is végig ujjamon élvezete sűrű váladéka! Már nagyon pinájában akartam érezni faszom! Hátára boritottam, ő pedig csillogó szemekkel tárta szélesre ágyékát!

-Igen!-Tégy magadévá! Verd belém a faszod! És élvezz tele újra!

Megtettem. Hosszan és nagy-nagy élvezettel basztunk. Mikor elélvezett, pihentünk egy kicsit, aztán újrakezdve folytattuk. Hajnalig gyötörtük, szaggattuk, egymást. Felejthetetlenül csodálatos éjszaka volt! Már világosodott, mire mindketten teljesen kimerültünk.

-Mennem kellene,- mondta magára véve köpenyét.-Ugye ezt otthon is tudjuk folytatni? -csókolt szájon hevesen búcsúzóul.

Szex történet szerzője: Apóca49

https://megaporno.hu/blog/a-hetvege/