Hatalmas szerszám

2022.07.16

Szex történet becsült olvasási ideje: 2 perc 4.4 (47)

Nem vagyok egy bombázó csaj. Inkább csak átlagos. De azért mindenem a helyén van. Egyedül élek, és jól elvagyok magamban. Semmi kicsapongás, de attól még a szexuális életem is rendben van. A munkahelyemen is jól érzem magam. Egy fél éve új kollégánk lett. Kissé félénk, de én egészen jól kijövök vele.

Párszor már meghívtam ebédre is, jókat beszélgettünk. Szexről ez idáig még csak szó sem esett közöttünk. Bár rebesgették, hogy csodálatos szerszáma van. Most is éppen nálam ebédeltünk, aztán borozgattunk is egy kicsit. Valami vágyakozásfélét láttam szemében. Bennem is megfordult, milyen lenne szexelni vele. A következő pohár bort kitöltve csillogó szemébe néztem és már magam is kissé spicces lévén nyíltan megkérdeztem:

- Mondd csak szeretnél megbaszni engem? Mert nekem most nagy kedvem lenne hozzá.

- Igen, nagyon. Már régóta. -válaszolta belepirulva.

- Akkor gyere -fogtam meg kezét és húztam magam után a szobába.

Kigomboltam blúzomat és melleim kiemelve kínáltam fel kezeinek. Bizsergetően kellemes volt érintése, ahogy először csak megcirógatta, majd bimbóimat szopogatni kezdte. Keze egyből combjaim közé siklott és matatni kezdte szemérmemet. Nyögve támaszkodtam a kanapé szélének, és hagytam, hogy szétsimítsa szeméremajkaimat közéjük nyomakodva. Bizseregni kezdett puncim, ahogy érintgette, közben pedig szopogatta melleimet! Aztán letérdelt elém és nyalni kezdte pinámat.

Sikítoztam a gyönyörűségtől. Csak nyalta és szopogatta csiklómat is, ujja pedig bele-beletévedt pinámba. Csodálatosan gyönyörű volt! Így juttatott a csúcsra, elélveztetve.

- Arról volt szó, hogy megbaszol - húztam fel térdelő helyzetéből, és gombolni kezdtem nadrágját.

- Igen, ha tényleg akarod.

És ekkor megláttam szerszámát. Mint egy rúd szalámi, olyan vastagon himbálódzott lábai között. Ilyen hatalmasat én még elképzelni sem tudtam. Remegő kézzel fogtam kezembe. Ujjaimmal nem értem körbe.

Szex történet - a hatalmas fasz

- Ha mégsem akarod, az sem baj -mondta szégyenlősen.

- De. Akarom. Csak nem is tudom...

- Majd kíméletes leszek-rebegte.

Megpusziltam makkját, mire megremegett és merevedve ágaskodni kezdett. Félig ülőhelyzetbe döntött a kanapén, és emelve lábaimat szélesre tárta azokat. Makkjával megdörzsölte csiklómat majd bejáratomnak feszítette. Enyhe fájdalommal vegyes bizsergés járta át pinámat. Szeméremajkaimat cirógatva igazgatva húzta széjjel bejáratomat és elkezdett belém feszülni.

A fájdalom valami csodálatos bizsergéssé változott, ahogy megkezdte behatolását. Nagyon lassan, meg-megállva óvatosan nyomult belém. Ilyen zsibbasztó gyönyörűséget még sohasem éreztem. Éreztem, ahogy tágul hüvelyem és fogadja magába azt a gyönyörűséget. Valósággal sajnáltam, mikor nagyot sóhajtva megszólalt.

- Benned vagyok. Teljesen.

Szinte most is érzem az a gyönyörű kéjes bizsergést. Aztán nagyon lassan moccanva csúszkálni kezdett bennem. Pár mozdulat után, mikor belém érve megfeszült spriccelni kezdtem. És aztán minden beérkezésénél újra és újra. Fülemben csengett saját sikkantgatásom, annyira élveztem.

- Ne hagyd abba. Bennem menj el.- mondtam teljes önkívületben.

És akkor megtörtént. Lüktetve csak ömlött belém spriccelve spermája. Lassan leeresztette lábaimat és rám hajolva suttogott köszönetet fülembe. Pedig igazából én tartoztam neki köszönettel, hogy ezt a csodát megadta nekem.

Szex történet szerzője: Apóca49

https://megaporno.hu/blog/a-hatalmas-fasz/