A haverom felesége

2022.07.16

Szex történet becsült olvasási ideje: 2 perc 4.7 (52)

Összekülönböztünk a feleségemmel. Már jó pár napja nem beszéltünk, ezért fogtam magam és úgy döntöttem meglátogatom haveromat. Elutaztam hozzájuk. Szívesen fogadtak. Haverom felesége egy szabad szájú igazán bombajó nő volt. Jól kibeszélgettük magunkat. Teljesen elszaladt az idő. Marasztaltak, így náluk aludtam. Reggel mire felébredtem már csak felesége volt otthon. A konyhában kávét készített éppen, mikor kimentem. Egy combközépig érő pólóban volt, mellbimbói csodálatosan kirajzolódtak! Nem tudtam megállni, hogy meg ne fogjam halmait.

-Mi van, baszhatnékod van? Ennyire kiéheztettek? -vigyorgott rám.

-Igen, az van - csippentettem meg mellbimbóit.

-Háát, végülis leszophatlak, ha kinyalod a pinám. Mert csak hogy tudd a haverod egy hülye fasz, félrekúr. Most is odament.

-Na, kinyalsz? -húzta fel polóját és az asztalra telepedett.

Nem volt rajta bugyi. Nevetve tárta szét lábait.

-Talán még nem pókhálós.

Gyere, vizsgáld meg. Szőrzete kettévált, szeméremajkai kakastaréjként álltak vigyázban. Megremegtek, ahogy ujjam hegyével megérintettem őket. Szétsimítva, csillogva tárult szemem elé pinájának rózsaszín bejárata. Ahogy bámultam, egy csillogó csepp csordult elő belőle. Közben csiklója is kiemelkedett rejtekéből. Istenem, de gyönyörű volt. Fölé hajoltam és nyelvem pinájába mélyesztettem. Egy kéjes sóhajtással nyugtázta, és fejem megfogva magához szorította.

-Édes istenem. De régen csinálta ezt már velem.

Nyalni, majszolni kezdtem. Nyelvem hegyével végignyalogatva, megszopogatva szeméremajkait és csiklóját is, bele-belenyalintva pinájába. Pinája nedvezni kezdett, miközben nyöszörögve hatalmasakat rándult csípője. Aztán lábaival átkulcsolta fejem, vinnyogva megfeszült és ajkaimra csorogni kezdtek nedvei.

Szex történetek - A haver felesége

-Istenem, de gyönyörűen kinyaltál. Gyere, most én jövök.-csúszott le az asztalról és tolt a maga helyére.

Letolta nadrágomat, marokra fogta farkamat és már szájába is vette makkomat. Majszolva szopni kezdett. Keze le-föl járt rudamon, miközben egyre többet vett belőle szájába.

-Engedd csak el! Szeretem a gecit!- mormogta szopása közben.

Elélveztem szájában. Heréimet cirógatva tisztára nyalogatta farkamat. Addig folytatta, mígnem újra merevedni kezdtem.

- Akkor most akár meg is baszhatsz. Már én is megkívántam. Gyere, verd belém. -ült fel újra az asztalra, de most hátára dőlve, sarkait az asztal szélére támasztva tárta szélesre lábait.

Hívogatón lüktetett nedvétől ragacsos pinája. Ekkor már újra kőkemény volt farkam a várható gyönyörűségtől. Térdeit megfogva igazítottam makkomat pinájába. Kéjesen nyöszörgött, ahogy lassan belétoltam rudamat.

-Csodálatos faszod van. Basszál! - kapaszkodott csípőmbe.

Fantasztikusan gyönyörű baszásba kezdtünk. Cifrázva döngöltem pináját, ő pedig vinnyogva és hánykolódva élvezkedett faszomon. Mivel engem alaposan leszopott, most bírtam rendesen. Ő pedig sikítozva többször is elélvezett. Végül én is hatalmasat élveztem, most pinájába spriccelve gecimet.

-Úristen, iszonyúan megbasztál. - nyöszörögte fátyolos tekintettel, mikor lábait leengedtem.

-Sajog az egész pinám. - itatgatta fel belőle csorgó nedveinket pólójával az asztalról.

-Ne öltözz fel. - riszálta meg fenekét nevetve. - Ez annyira jólesett, hogy ismételni akarok. Meg aztán nem tudom mikor jössz megint. Jöhetnél gyakrabban is. - fogta át nyakam és szájon csókolva szorította még nedves ágyékát farkamhoz...

Szex történet szerzője: Apóca49

https://megaporno.hu/blog/a-haver-felesege/