Szex masszázs 12db kép

2022.04.24

- Akkor biztos nem tudja meg mert nem mondom el neki. Amúgy sem vagyok az este. Be érem azzal hogy csak szexlünk. A faszt miket beszélek már az sem lesz mert jól elbasztam. De nem is értem mit szeretek benne annyira? Tény hogy jó pasi meg jó az ágyban de egy önző, gyerekes, bunkó fasz. Habár meglepődtem rajta múlthét pénteken annyira normális volt . De később eszembe jutott mikor anno azon a nyáron a Tech szerelem című darabban szerepeltem. Tech szerelem há-há milyen cím ez. Na a lényeg akkor is jó fej volt azt hittem hogy így marad a suliban is mert felajánlottam hogy korrepetálom matekból. De jött a kanos faszságával jól leteremtettem és végül megint szarban lettünk.
Elhallgadtattam.

- (A) Már azt hittem nem áll le a beszélőkéd. Na várjunk csak te voltál az applikáció hangja abban a színdarabban? Basszus ez miért nem tűnt fel mert amúgy nagyon jól voltál. El mehetnél szinkron színésznek.
- Kösz. Volt akkor ilyen agymenésem hogy az leszek. De abból nem lehet megélni ezért megyek a jogra nem olyan érdekes mint a szinkron színészet de jobban fogok keresni.
- (E.) De nem bírom mikor valaki nem vállalja fel a valós vágyait.
Hallom Eugén hangját a hátam mögött hátra néztem és ott ült mögöttem flegma száj biggyesztéssel.
- Cöh bagoly mondja... amúgy meg nem hánynod kénne? Segítek, arra van a wc.
Mutattam egyik kezemmel a wc irányába. Ezen csak kuncogott és szótlanul engem nézet.