Vadító orális szextipp

2021.10.19

Az orális szex ma már egyáltalán nem misztikus dolog. A férfiak az élvezet szerves részeként tekintenek rá, de korántsem olyan szemszögből, ami megalázó lenne a nőre nézve. A legtöbb pasi csak úgy leli örömét az orális kényeztetésben, ha azt a nő is élvezi, és nem csak látszólag.

A fuvolázás tehát nem kötelező penzum, amit feltétlenül teljesítened kell annak érdekében, hogy megtarthasd a párodat, hanem olyan természetes része a szexualitásnak, amit kár lenne nem megtapasztalnod élvezetes oldaláról.

Egy tuti praktika

Rengeteg huncut praktika létezik, ha azonban nem szeretnéd túlzottan cifrázni a szájtechnikát, inkább csak a meglepetés erejével nyűgöznéd le párodat, akkor a legcélszerűbb, ha hanyatt döntöd párodat, és nyalogatni kezded a péniszét, hogy a lehető legtermészetesebb síkosítóval jó alaposan benedvesítsd. Ezután formálj egy gyűrűt a pénisze köré az ajkaiddal, majd érzékien mozgasd a fejedet fel és le, persze csak addig, amíg kényelmes. Amikor felfelé vándorolsz nemi szervén, automatikusan szívóhatás jelentkezik a szádban, ami különösen gyönyörteli élményt okozhat.

Kérdezz!

Ha nem vagy elégedett saját teljesítményeddel, nyugodtan kérdezd meg a partneredet, hogy mit szeret.

Számíts azonban arra, hogy ezek a megbeszélések általában akkor eredményesek, ha már jó néhányszor próbálkoztál, tehát van kiindulási alapod, hogy min kellene változtatnod. A tapasztalat mindkettőtök számára vonatkoztatási pont lehet, és akkor már mondhatja, hogy az igazán tetszett, amikor...

Praktikák neked

Ha partnered véletlenül túl mélyre hatolna, ami nem a legkellemesebb érzés számodra, akkor mondd meg neki. Éreztesd vele, hogy az orális szex mindkettőtök oldaláról figyelmet és odaadást igényel, hiszen, ha te tudsz vigyázni a fogaidra, igazán elvárhatod tőle, hogy tiszteletben tartsa, mi az, ami számodra kimondottan kellemetlen. Jelöld ki a határokat! Kezeddel támaszkodj párod csípőjére, és érzékeltesd vele, hogy meddig mehet el, így ő is könnyebben tud majd segíteni neked.

Ha azonban egyáltalán nem szeretnéd, hogy mozogjon, mert ezt a gesztust már túlzottan megalázónak érzed, akkor azt is megmondhatod neki. Ha azonban minden igyekezete ellenére nem tud uralkodni reflexszerű mozdulatain, egyszerűen döntsd hanyatt. Ne feledd: ebben a helyzetben te irányítasz, amit bátran használj ki, hiszen neked kell megtalálnod a legtökéletesebb felállást, ami számodra is élvezetes.

Némelyik pasi önkéntelenül is mozogni kezd a csúcs előtt. Hogy ne érjen kellemetlen meglepetés, tartsd partneredet a hátán, és helyezkedj a lábai közé. Amikor közeledik a gyönyör pillanata, tartsd mindkét kezedet a pénisze alján, és alkaroddal támaszkodj a medencéjére. Azzal, hogy a testsúlyodat szétoszlattad a medencetájékán, már könnyedén kiküszöbölhetsz minden kellemetlenséget, hiszen, amikor párod mozdul, akkor egyúttal téged is a levegőbe emel.

Ami a technikát illeti

Ha mindent megtettél azért, hogy az együttlétben minden balesetet elkerülve örömödet lelhesd, ideje némi figyelmet fordítanod partnered gyönyörére is. Ha szeretnéd, hogy igazán feledhetetlen élményben legyen része, az egyszerű alapok mellé sajátíts el pár könnyű, de huncut mozdulatot is.

Fond össze az ujjaidat a szerelmed pénisze körül úgy, hogy a kisujjad a szeméremcsontjára támaszkodjon. Ez praktikus lehet abból a szempontból is, hogy jobban tudd szabályozni, párod péniszét mennyire engeded a szádba, ha azonban ajkaid játékára néhány kézmozdulattal is rásegítesz, az kifejezetten a kedvére lesz.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

PROMÓCIÓ

Emellett pedig ne feledkezz meg a herékről sem: szabad kezeddel kalandozz el a pénisz töve felé, majd fogd közre a hüvelyk- és a mutatóujjaddal a herezacskója felső részét ott, ahol az az ágyékhoz kapcsolódik, így a heréi a tenyeredbe kerülnek. A legtöbb férfi ezt különösen élvezetesnek tartja, főképp, ha gyengéden lefelé is húzod őket. Ha követed tippjeinket, nemcsak párodnak okozhatsz feledhetetlen élményt, de az orális szex élvezetes oldalát is felfedezheted, ami miatt korántsem szégyellnivaló, ha valaki szereti ajkaival kényeztetni partnerét.

https://femina.hu/