Szexszakértőhöz fordult a férfi

2021.10.19

Két házasságon is túl volt az a férfi, akinek 44 éves koráig nem volt része orális szexben. A válása után egy buliban megismerkedett egy nővel, aki viszont a férfit életében először a szájával jutatta el az orgazmusig. A férfi szakértőhöz fordult azért, hogy megtanulja, hogyan kérje meg a jövőbeli párját, hogy kényeztesse orálisan.

Egy névtelen levélben kért segítséget a 44 éves férfi, amelyben elmesélte, hogy annak ellenére, hogy kétszer is házas volt, a házasságai alatt egyszer sem kényeztették orálisan a feleségei. Bár ez akkor nem hiányzott neki, mert enélkül is elégedett volt a szexuális életével, viszonta legutóbbi válása után egy buliban megismerkedett egy nővel, aki bebizonyította neki, hogy irális szex nélkül bizony nem érdemes élni- írja a Ripost.

A férfi ezután szexszakértőhöz fordult, mert nem tudta, hogyan kérje meg a párját arra, hogy kényeztesse őt orálisan.

A szakértő elmagyarázta, hogy vannak olyanok, akik egyáltalán nem szeretik az orális kényeztetést sem átélni, sem csinálni, de a nagy többség viszont igencsak preferálja. Az előbbiek esetében nem érdemes erőltetni a dolgot, viszont az utóbbiaknál érdemes nyiltan és őszintén mesélni arról, hogy ő mire vágyik. Az fontos, hogy ez a beszélgetés ne szex közben valósuljon meg, mert akkor oda a szenvedély, hanem a hálószobán kívül, amikor már jobban megismerték egymást. 

https://www.life.hu/