ORÁLIS SZEX TIPPEK

2021.10.19

Biztosak vagyunk benne, hogy nem kell taglalnunk, hogy a férfiak mennyire odavannak az orális szexért. Akár az előjáték részeként, akár főműsorként. Persze ez csak akkor van így, ha megfelelő a kivitelezés - mivel érzékeny területről van szó, ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan esel neki.

Mindent eldönt, hogyan kezdesz hozzá

Általában a nők kétféleképpen állnak az orális szex kérdéséhez. Az egyik táborba azok tartoznak, akik nem tulajdonítanak neki különösebb jelentőséget, a másikba pedig azok, akiknél ez a kapcsolat egyik bizalmi része. (És vannak azok, akik egyszerűen ódzkodnak tőle, pedig lehet, hogy csak a pozitív tapasztalat hiányzik.)

Függetlenül attól, milyen állásponton vagy a témával kapcsolatban, igaz, hogy azért adod, hogy örömet szerezz a másiknak. A férfiak nagy része ezt alapvetően elvárja a párjától (tedd a szívedre a kezed, pont így vagy te is egy jó nyalással), és azért is jól esik nekik, ha ezt megkapják, azt érzik, hogy már a péniszének látványa is izgató - és a lehető legtöbb módon magadba akarod engedni.

Sokan azt gondolják, hogy a szájjal kényeztetés nem nagy művészet, és az egész letudható egy kis kézi munkával és azzal, ha ütemesen mozgatják a szájukat. De az az igazság, hogy a képlet egyáltalán nem ennyire egyszerű, és az örömszerzés helyett fájdalmas végkifejlet is lehet.

Mert a pénisz ugyanolyan érzékeny terület, mint a vagina. Gondolj csak arra, milyen kellemetlenül érint, amikor valaki hirtelen erőszakosan kezdi el dörzsölni a csiklód vagy esetlenül köröz körülötte a nyelvével. Az orgazmus közelébe sem kerülsz.

Ugyanez van a férfiaknál is.

Ez a téma egyáltalán nem számít tabunak és undorítónak. Persze nem azt mondjuk, hogy válogatás nélkül vedd a szádba a szexpartnereidet. De ha szeretsz valakit - vagy eszméletlenül vonzódsz hozzá - akkor nem fogod kényszernek megélni.

Erre az 5 dologra figyelj az orális kényeztetésnél

1. Fogas kérdés

Egy szép mosollyal szinte bármikor le lehet venni a férfiakat a lábukról, de az orális szexnél jobb, ha ezek nem kapnak szerepet. Figyelj arra, hogy ne ütközzenek a fogaid a péniszének. Ha egyszer véletlen megesik azzal még nincs baj, de ha ez gyakran előfordul, az egyszerűen lohasztó lehet.

2. Szárazon ne

Ők sem működnek és nedvesednek azonnal, és amíg nincs megfelelő mennyiségű váladék, addig kifejezetten kellemetlen nekik az egész. Ez különösen igaz arra, amikor a kezeddel dolgozol. Először hagyj teret a finom mozdulatoknak: simogasd a péniszét, masszírozd a heréjét vagy prosztatáját (utóbbiról ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben) - és persze a nyálad vagy egy Shunga orál szájfény (mely először hűs, majd forró érzetet kelt a hímvesszőn, ha a szádra kened a kényeztetés előtt) is segíthet a száraz helyzeten.

3. Legyenek meg a fokozatok

Az előző ponthoz kapcsolódik, hogy nem jó, ha a derült égből vadul nekiesel. Jobb, ha fokozatosan haladsz: nyiss kisebb csókokkal, és a kezeddel (finoman persze), és csak ezután kezdj el durvulni. Az ütemet igazítsd a reakcióihoz. Ha azt veszed észre, hogy kezd türelmetlen lenni, akkor fokozhatod a tempót. A legjobb tanácsadó egyébként most is a kommunikáció, egyszerűen kérdezz rá, hogy szereti.

4. Ne csak egy területre koncentrálj

Mivel a pénisznek több területe van, ezért nem elég, ha a tetejét nyalogatva várod a csodát. Ez nem egy gombóc fagyi, és ha így tekintesz az egész orális kielégítésre, az szintén lelombozhatja a partneredet. Indulj egy felfedező útra, és hagyd, hogy kitöltse a szádban lévő űrt. Ezzel egyrészt örömet okozol neki, másrészt megfigyelheted, hogyan reagál a különböző területek izgatására.

5. Nyelni vagy nem nyelni?

Ez az örök kérdések közé tartozik. Szerintünk egyszerűen nem jó, ha kényszernek éled meg, így a legjobb, ha ezt is megbeszéled a partnereddel. Ha elmehet a szádban, azt biztosan díjazni fogja, de ha jól kommunikálod azt is megérti, ha itt meghúzol egy vonalat. Egyetlen dologra figyelj: ne érezze, hogy undorodsz attól, ami belőle jön ki.

Profi orális szex technikák

Kényeztesd a hímvessző környékét is

Sok nő csak a péniszre figyel, pedig ennek környéke legalább annyi lehetőséget rejt magában. A kezeiddel és a száddal vedd kezelésbe a herezacskóját és a heréit. Nem biosz órán vagyunk, de hidd el, hogy jobb, ha először feltérképezed a terepet, és képbe kerülsz az anatómiai felépítéssel (így pontosan tudni fogod, mit tartasz a kezedben).

A nyelveddel játssz egy kicsit a makkon, majd indulj el lefelé, és nyalogasd a péniszt egész hosszában. Ez maga lesz a gyönyör a partnerednek, különösen akkor, ha ezekután elmerülhet a szádban.

Amikor a férfi aktív

A klasszikus felállás, hogy te irányítasz, vagyis a szádba veszed a partneredet, és úgy mozgatod a fejed, mintha közösülnétek. Van viszont egy másik módszer is, amikor a férfié az aktív szerep. Ezt is több testhelyzetben kivitelezhetitek (fekve vagy állva), de ilyenkor a férfi mozog a szádban. Ez az erősebbik nem egyik nagy kedvence, de fontos figyelni arra, hogy ne durvuljanak el a dolgok. Ha kipróbáljátok, de neked kellemetlen valami, azonnal jelezd.

A mélytorok és a dugóhúzó

A mélytorok igazi klasszikus, amit a férfiak többsége egyszerűen imád. Van olyan nő, aki nem kifejezetten kedveli, de egy kis gyakorlás után nem lesz kellemetlen a kivitelezése. Figyelni kell a fokozatosságra, mert ha erőlteted, azzal megsértheted a torokszöveteket.

A technika sikerének titka, hogy megfelelő szögben tartsd a nyakad (erre nincs aranyszabály, mert ez minden pozícióban mást fog jelenteni). Valószínűleg előjön az öklendezési reflex, de ezt tudatos odafigyeléssel kiiktathatod. Ennél a típusú orális kényeztetésnél hatványozottan figyelj rá, hogy a partnered pénisze nedves legyen.

A lényeg, hogy nyisd ki a torkod és a szád (ezt úgy érheted el legkönnyebben, ha kinyújtott nyakkal hátrahajtod a fejed), a férfi részéről pedig arra van szükség, hogy figyeljen a ritmusodra.

A dugóhúzó technikát nem mindenki szereti - de aki igen, az szinte megőrül tőle. Az elnevezése is utal rá, hogy ennek lényege, hogy a fejedet jobbra és balra mozgatva egy dugóhúzó mozgását imitálva haladsz a hímvesszőn felfelé, majd lefelé. Egy-egy ponton akár el is időzhetsz - különösen a makknál, amit nyalogathatsz, mielőtt folytatod a fel-le mozgást.

https://szexvital.hu/