Orál-baki: Ezt sose kövesd el

2021.10.19

Ha kapcsolatban élsz, bizonyára téged is érdekel, hogyan teheted feledhetetlenné az orális kényeztetést a pasid számára. Íme egy nagyon fontos tipp.

Megan, az Ennvy.com escortlánya valóságos orál-mesternek tartja magát, ám állítása szerint ezt a címet nem ő aggatta magára, hanem a vendégeitől kapta. Elmondása szerint az orális szex egy nagyon finomhangolt játék, aminek mindig szorosan illeszkednie kell a férfi lelki állapotához.

"Sokan azt hiszik, hogy minden férfi gyorsan és keményen szereti, pedig ez egyáltalán nem igaz. Ne kapkodj, kényeztesd a párod, fedezd fel a testét" - mondja Megan a Dailystarnak. Majd azzal folytatja, hogy a következő fontos lépés a lazaság.

Véleménye szerint ugyanis a tökéletes technika is kevés, ha a kisugárzásod nincs összhangban azzal, amit csinálsz. Tehát ha közben végig izgulsz és feszengsz, akkor nem lesz olyan lehengerlő a kényeztetés. Megan azt tanácsolja: ha nem vagy biztos abban, mire van szüksége a másiknak, inkább kérdezz, mint feszengj. Szerinte az őszinte érdeklődés sokkal szexibb, mint gondolnád.

https://www.life.hu/