Így lesz tökéletes az orális szex

2021.10.19

Hogyan kell szájjal kielégíteni egy férfit? Szexológusunktól most hasznos tippeket kaphatsz, akár kezdő vagy, akár haladó

Ezeket látta már?

  • Kirepült a szélvédőn és meghalt a 17 éves fiú Szomorlovásziban - a haverja ittasan vezetett

  • Melyik istennő lakozik a lelkében? Ez a teszt megmutatja!

Bár sok férfi igényli, hogy végig, azaz a szájba élvezésig menjen az orálszex, de ha ezt egy nő nem karja, nyugodtan jelezze - mondta Rusz Edit szexológus, aki szerint tévhit, hogy az ondónak jobb lesz az íze, ha ezt vagy azt etetünk, vagy itatunk a párunkkal.

Akár lenyeled, akár nem, ha szeretnéd extázisba hozni a pasidat, kövesd Rusz Edit tippjeit, így tuti, hogy plafonig izgathatod a párodat!

1. Amennyiben még csak most kezded a nyelvelést, jobb ha a legegyszerűbb formáját választod a furulyázásnak. Még pedig úgy, hogy a szádba veszed a péniszt, majd le-föl mozgatod a fejedet.

2. Egy kis gyakorlás után jól fog esni mind neked, mind párodnak egy kis változatosság. Kezd el nyalogatni a nyelveddel, de úgy, hogy közben kezeddel megfogod - egy kicsit lefele szorítva - a pénisz alját.

3. Fokozhatód is a gyönyört, ha erősen szívni kezded a szádba vett "játékszert".

4. Egy kicsit merészebb formáció, hogy nyalogatás közben az oldalát egészen finoman harapdálod. Tényleg finoman tedd, különben nem élvezetet, hanem fájdalmat okozol.

5. Visszatérhetsz a kezdetekhez is, úgy hogy a szádba vett péniszt az ajkaiddal szorítod meg, miközben szívód is.

6. Szádba veheted a heregolyókat is, közben pedig egyik kezeddel fogd meg párod férfiasságát, másik kezed egyik ujjával pedig a gáttájékot nyomd meg.

7. Különös tehetséget igényel, de érdemes kipróbálni, hogy a péniszt egészen tövig a szádba veszed, olyasféleképpen, mintha le akarnád nyelni.

Mikor pedig már az összes variánst leteszteltétek, jöhet a kombinálás. Higgyétek el egy-egy gyönyörért cserébe ti is hatalmas orgazmusokat kaptok majd viszonzásul.

https://www.blikk.hu/