Az orális kényeztetés 5 szabálya a férfiaknak

2021.10.19

Az biztos, hogy az orális kényeztetés csak akkor lehet jó, ha mindketten élvezik. Éppen ezért érdemes betartani néhány szabályt, amitől még nagyobb lesz az öröm. Urak, ezeket érdemes szem előtt tartani, ha élvezni akarnak!

Az orális szex elsősorban a kölcsönös szeretetről és tiszteletről szól, amit nem szabad elfelejteni. Ha élvezni akarjuk, akkor muszáj néhány szabályt betartani. Íme, néhány pont, amit a férfiaknak érdemes szem előtt tartani, ha tényleg felejthetetlen élvezetre vágynak.

Ezekkel a szabályokkal az orális szex mindenkinek öröm!

1. Nincs nyomásAz orális kényeztetésre senkit nem lehet kényszeríteni. Azt valaki vagy akarja csinálni, vagy nem. Olyan nincs, hogy finoman megfogjuk a fejét, és lefelé irányítjuk. Ez nem éppen a tisztelet jele, pedig arra mindenképpen szükség van!

2. A kritika nem éppen célravezetőHa nem életed legjobb orális szexében volt részed, akkor sem szabad egyből megemlíteni, hiszen ezt bármi okozhatta, és mindenkinek más az igénye. Időbe telik, mire kitapasztaljátok kölcsönösen, hogy kinek mi esik jól, ezért inkább abban érdemes megerősíteni, amit jól csinál. Azt biztos megjegyzi!

Az orális kényeztetés nem lehet kényszer

3. Ne legyél kuka!Mindenki megérti, hogy csendben is lehet élvezni azt, amit épp rajtad csinálnak, de néhány nyögéssel érdemes megerősíteni az éppen munkálkodó felet. Főleg akkor, ha valami tényleg nagyon jólesik. Innen is fogja tudni, hogy ezt érdemes megismételni, ami végül is mindenkinek hasznos, ő pedig kap egy kis visszacsatolást.

4. A kényelem nem csak neked fontosHa valaki kényelmetlen pozícióba kényszerül, az senkinek nem jó. Minél kellemesebbek a körülmények, annál szívesebben és lelkesebben zajlik a kényeztetés. Ha például térdre kényszerül, akkor érdemes gondoskodni egy párnáról. Ha neki jó, akkor neked is jó lesz!

5. A higiénia mindenekfelettEzt talán mondani sem kellene, mégis érdemes. Egy fárasztó nap után ha megkívánsz egy kis kényeztetést, akkor érdemes előtte egy gyors zuhanyt megejteni. A férfinak is sokkal kellemesebb érzés lesz felfrissülni, nem beszélve a nőről. 

https://www.life.hu/