A FÉRFIAK JOBBAN SZERETIK

2021.10.19

Költői a kérdés, de azért eljátsszunk vele: akad vajon olyan férfi, aki nem szereti az orális szexet? Nos, van egy olyan sanda gyanúnk, hogy nagyon sokáig kellene keresnünk egyetlen pasit is, aki visszautasítana egy kis altáji kényeztetést. De miért ennyire izgató az erősebb nem számára az orális szex? És tényleg jobban szeretik a tényleges aktusnál? Izgalmas kérdések, pikáns válaszok - mindenkinek.

Az orális szexben az a jó, hogy némi fantáziával és kellő lelkesedéssel igencsak változatosan művelhető, ráadásul nemcsak előjátéknak, de fő gyönyörszerző forrásnak is kiváló program. Azonban a férfiak valamiért kifejezetten odavannak érte, ha a kedvesük vagy alkalmai partnerük a nyelvével kényezteti a hímtagjukat.

Végül is számodra sem elhanyagolható élvezetet jelent, ha a partnered lelkes nyelvcsapásokkal, apróbb-nagyobb szívásokkal és némi kézimunkával kiegészülve kerget gyönyörteli őrületbe. Amikor csak azt látod magad előtt, hogy kéjes élvezettel nyalogatja a farkadat, és egy-két nyalintás időnként még a herezacskód számára is akad.

Aztán persze azzal folytatja a bűnös kínzást, amikor a makkodat szívják cuppanósan finomra, és hát szó, mi szó: a mélytoroknak is megvan a maga varázsa ugyebár. (Méghogy nem számít a technika!) De vajon mit választanál, ha döntened kéne egy normál aktus vagy kiadós orál között?

Tartalomjegyzék:

Nos, a férfiak harmada az orális szexre gerjed jobban
Nyelni vagy nem nyelni - ez itt a kérdés, válaszoljatok!
Mennyi az annyi - avagy mennyiség vagy minőség?
Miért fontos az orális szex a férfiaknak?

Nos, a férfiak harmada az orális szexre gerjed jobban

Történt ugyanis, hogy a Superdrug Online Doctor készített egy széleskörű felmérést[1] a témában, és elég érdekes dolgokra bukkantak. Például arra a kérdésre, hogy mennyire játszik fontos szerepet az orális szex a szexuális életben, a férfiak 35%-a igencsak fontosnak jelölte meg az eseményt, de a nők sem maradtak el messzire a maguk 26%-ával.

Mindenesetre a felmérésben volt egy igencsak trükkös kérdés is: méghozzá az, hogy mostantól kezdve életed végéig csupán egyetlen fajta szexben lenne részed mit választánál? Egy behatolással járó aktust vagy inkább egy torokra kapást? Nos, egészen megdöbbentő, de a megkérdezett férfiak 30%-a válaszolta, hogy inkább az orális szex örömeiből részesülne élete végéig.

A kutatásból egyébként az is kiderült, hogy a férfiak és nők szerint mennyi is lenne az annyi - vagyis mi az orális szex ideális hossza. Érdekes módon itt eléggé kettéváltak az eredmények, mármint az európai és amerikai megközelítést illetően.

A számok tudniillik azt mutatják, hogy míg az európai pasik 8.20 perces nyelvleckétől is csúcsra járnak, addig az amerikai férfiaknak kicsit hosszabb időre, 9.59 percre van szükségük az extázishoz. A hölgyek esetében is hasonlóan alakul az arány, 9.14 és 11.06 perces részidővel.

És még egy érdekes adalék, ehhez a kissé még mindig tabusított témához, kíváncsi vagyok, hogy te mit szólsz hozzá! A kutatás szerint ugyanis a hölgyek 60%-a saját bevallása szerint maga kezdeményezi az orális szexet, anélkül, hogy a párja erre megkérné. (Írd meg a tapasztalatod kommentben, nagyon érdekel a véleményed!)

Nyelni vagy nem nyelni - ez itt a kérdés, válaszoljatok!

Természetesen nem lehetett volna teljes a felmérés anélkül, hogy megkérdezzék: oké-oké, az orális szex népszerűségéhez már kétség sem férhet, de mi legyen a végtermékkel? Mennyire fontos a férfiaknak, hogy a nők lenyeljék az ondót?

Nos, elég meglepő eredmény született. Kezdjük rögtön azzal, hogy a férfiak általános véleménye az volt, hogy a nyelés még nem feltétele a jó orális szexnek. Hovatovább 50.7%-uk nyilatkozott úgy, hogy a számára végeredményben érdektelen, hogy a partnere lenyeli vagy épp kiköpi az ondót.

Ami viszont a nyelésnél sokkal fontosabbnak bizonyult, az a szemkontaktus: a férfiak 72%-a nyilatkozott úgy, hogy igényli, sőt egyenesen tovább szítja a vágyát, ha a szopás közben partnere szemébe nézhet, mivel ez fokozza számára az intimitást. Nem mellesleg az felajzza őket, ha azt látják a hölgyeken, hogy élvezettel ízlelgetik a szerszámukat, nemcsak ímmel-ámmal húzogatják rajta a szájukat.

Mennyi az annyi - avagy mennyiség vagy minőség?

Korábban készült egy másik kutatás[2] is, ami azt vizsgálta, hogy mit változtatnánk meg szívesen a szexuális életünkön, ha tehetnénk. Természetesen ebben is kitértek az orális szexre és az a bizsergető eredmény jött ki, a válaszadók - férfiak és nők közösen - azt szeretnék, ha nőne az orális aktusaik száma.

Jelenleg ugyanis úgy áll a helyzet, hogy heti 2 alkalommal kerül sor a nyelvek játékára, azonban erre ennél jelentősen többször lenne szükség: évi legalább 120 alkalomra, vagy arra, hogy minimum 3 naponta legyen részük orális szexben.

Persze a gyakoriságnak nem szabad a minőség rovására menni: egyéni preferenciákhoz mérten a férfiak is inkább a fokozatosság elvét vallják, kisebb arányban nyilatkoztak úgy, hogy a visszafogott, lassúbb, vagy épp ellenkezőleg, a gyorsabb, vadat tempót szeretik.

Ami viszont fontos számukra:

 • a fogak mellőzése, vagy rendkívül finom használata,
 • a szemkontaktus,
 • a herezacskó kényeztetése,
 • a késleltetés,
 • a kezek használata,
 • és persze a megfelelő síkosítás.

Miért fontos az orális szex a férfiaknak?

Valószínűleg te sem mondasz nemet egy kis orális kényeztetésre, sőt! Ha lehet, minél többet szeretnél kapni belőle, hiszen mérhetetlenül izgató amikor a partnered a szájával kényezteti a legintimebb testrészedet.

De vajon miért ilyen izgató ez férfiszemmel?

 1. Mert megerősít a férfiasságodban. Vitának helye ebben a kérdésben nincs: a péniszed a férfiasságod fizikai megtestesülése, az identitásod kézzel fogható - és szájba vehető - bizonyítéka. Ezért érzed magad a világ császárának, ha a szerszámodon játszanak, és éled meg komoly elutasításként, ha visszautasítanak.
 2. A hihetetlen vizuális élmény miatt: amikor látod, hogy a partnered szinte felfal és egyre mohóbban szívja-nyalja a péniszedet, attól egészen elveszted a fejed.
 3. Ilyenkor teljesen passzív lehetsz: lekerül rólad a nő kielégítésének felelőssége, és csak el kell fogadnod a felkínált élvezetet.
 4. Rólad szól minden: az orális szex az egyik legnagyobb ajándék, amit kaphatsz. Te döntöd el, hogy magadnak akarod az irányítást, vagy átengeded a partnerednek, hogy ő határozzon meg mindent: a tempót és a mélységet. Ráadásul közben akár még a haját is húzogathatod.
 5. Intenzívebbnek érzed a gyönyört: előfordulhat, hogy a partnered szájában, vagy a mélytorok során szorosabbnak érzed a "fogást", éppen ezért az orgazmus is érzékibb, mélyebb lesz.

Persze ahhoz, hogy igazán élvezetes legyen az orál, szükség van valamire, ami kirobbanóvá varázsolja az élményt.

https://szexvital.hu/