A 42 az új 69?

2021.08.31

Szexpóz leírása: 

42 - A legideálisabb póz az orális szexhez

A legendás 69-es póz számos pár nagy kedvence, hiszen tökéletesen alkalmas arra, hogy általa mindkét fél egyszerre élvezhesse az orális szex örömeit. Kevesebben ismerik azonban az úgynevezett 42-es pózt, amely egy újfajta, üde színfoltot jelenthet szexuális palettánkon.

A 69-essel ellentétben a 42-es egyszerre csak az egyik fél orális kielégülését teszi lehetővé, nagy előnye azonban, hogy a szerencsést partnere így maximális orális gyönyörben részesítheti. Nevét ez a póz a pár által megformált alakzatról kapta, nem kell azonban megijedni: számos egyéb felkapott szexuális pózzal ellentétben ennek kivitelezése meglepően egyszerű.

Hogyan csináljuk?

Mi sem egyszerűbb ennél - az orális szexben részesített fél üljön le kényelmesen egy ágyra, székre, fotelbe és dőljön enyhén előre - meg is van a 4-es szám. Az orális szexet végző partner térdeljen le a földre, szembe a másikkal és hajoljon enyhén előre, hogy testtartása 2-es számra emlékeztessen.

A széken ülő fél kezeit szabadon használhatja - fedezze fel bátran partnere vagy éppen saját testét, a lényeg, hogy mindkét érintett élvezze a játékot.

Mi a titok?

A 42-es póz egy új lehetőség, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki az orális szex adta lehetőségből. Persze a 69-es népszerűsége tagadhatatlan, legyünk azonban nagyon őszinték - rengeteg koncentrációt igényel és nem enged valójában teret annak, hogy ellazuljunk és hátra dőlve élvezzük a párunktól kapott kényeztetést. A 42-es szexpóznál felváltva kényeztethetjük egymást és valóban meg tudjuk élni a gyönyört. A tény, hogy közben még partnerünk szemébe is nézhetünk, csak fokozhatja az orgazmus intenzitását.  

https://www.femcafe.hu/