A legkielégítőbb szex

2023.06.24

Inkább pezseg az orgazmusod, mint zizeg? Így juthat el a következő szexuális szintre.

Ha úgy tűnik, hogy a csúcspontjai sok munkának bizonyulnak, és nem sok kifizetődőnek tűnik, az okok lehetnek fizikai vagy pszichológiaiak, lehet a technika, vagy csak egy kis segítségre van szüksége néhány "baráttól". Ne add fel – a segítség már úton van.

"Az egészséges, erős, kielégítő orgazmus elérésének képessége ajándék. Ha alacsony a libidónk, nem vagyunk képesek orgazmusra, vagy az orgazmus minősége nem olyan erős, mint korábban volt, tehetünk valamit? Bőven!" - mondja Evelyn Hecht , a New York-i Sag Harbor-i EMH Fizikai Terápia igazgatója.

 • Kapd be a fejed a játékba. Fókusz, fókusz, fókusz!

  Teljes mértékben jelen kell lenni – mondja Ellen Barnard , szexuális oktató, szexuális tanácsadó és az Amerikai Szexuális Oktatók, Tanácsadók és Terapeuták Szövetségének szóvivője . Kapcsolja ki a mobilját, és tegye oda, ahol nem látja. Zárd le az e-mailt. Küldd a gyerekeket a nagymamához, vagy legalább zárd be az ajtót. Amikor elvonja a figyelmedet az élettől, akkor lényegében a szex közben a lelátón vagy, amikor a játéktérre kell koncentrálnod.

  "Koncentrálj a tested érzésére, az öröm tudatára, kövesd figyelmeddel az érzést. Ha úgy találja, hogy gondolatai a teendők listáira kalandoznak, hozd vissza azonnal" – mondja Barnard.

  KAPCSOLÓDÓ: Jobb szex: Hogyan fokozzuk az intim szexuális élményeket

  A Journal of Sexual Research folyóiratban megjelent tanulmány kimutatta, hogy az orgazmus képessége 30 százalékkal nőtt egy négy vagy nyolc alkalomból álló éberségi program hatására. ( 1 )

Felfedetlen szexuális élvezeti zónák: Fedezzen fel a szokásos forró pontokon túl

Ne feledje, hogy Ön több, mint nemi szervek; a test tele van sok idegvégződéssel. A fel nem fedezett szexuális öröm zónáiba való behatolás (mindenki más és más) erősítheti az élményt és az orgazmus potenciálját.

Ennek egyik nagyszerű módja a testtérképezés – mondja Michael Krychman, MD , a kaliforniai Newport Beach-ben található Southern California Center for Szexuális Egészségügyi és Túlélőgyógyászati ​​Központ ügyvezető igazgatója. Minden partner megrajzolja testének elülső és hátsó körvonalát, majd azokat a területeket rajzolja meg, ahol meg akarják érinteni őket, valami újra készülnek, és el akarják kerülni. Használhat színkódokat: a zöld azt jelenti, hogy teljes sebességgel halad előre, a piros azt jelenti, hogy távol marad, a sárga pedig azt, hogy óvatosan haladjon, és kövesse az utasításokat. Aztán mindegyik elmagyarázza a másiknak, hogy mit jelent.

"Ez javítja a szexuális kommunikációt, és növeli annak esélyét, hogy megkapja a kívánt stimulációt. Ha időnként frissíti a térképet, elkerülheti, hogy beszoruljon a kerékvágásba, és helyet adjon a test, az étvágy és az élet változásainak" – magyarázza Dr. Krychman, aki a The Sexual Spark társszerzője is .

Hüvelyi és klitorális orgazmus: Nem vagy-Vagy

A jegyzet kedvéért pedig hagyjuk nyugodni azt a mítoszt, hogy minden nő származhat pusztán a hüvelyi stimulációból. A Journal of Sex and Marital Therapy című folyóiratban megjelent tanulmány arról számol be, hogy "míg a nők 18,4 százaléka számolt be arról, hogy a közösülés önmagában elegendő az orgazmushoz, 36,6 százalékuk szerint a csiklóstimuláció szükséges az orgazmushoz közösülés közben, és további 36 százalék jelezte, hogy míg a csikló nem volt szükség stimulációra, az orgazmusuk jobban érzi magát, ha a csiklójukat közösülés közben stimulálják."

Forduljon orvosához

Bizonyos betegségek (cukorbetegség) és gyógyszerek (szelektív szerotonin- visszavétel-gátlók, görcsoldók) befolyásolhatják az orgazmus elérését. Barnard szerint az olyan problémák, amelyekkel kapcsolatban orvosi tanácsot szeretnének kérni, a következők: az izgalom nehézségei, az erekció elérésének vagy fenntartásának nehézségei, valamint az izgalom vagy az orgazmus során fellépő általános érzéstelenség.

Mennyire egészséges a medencefenéked?

Tudta, hogy vannak kismedencei terápiás szakemberek? Ha gyanítja, hogy fizikoterápiára van szükség, ezek a szakemberek kivizsgálhatják. "Ahhoz, hogy igazán jó orgazmushoz jussunk , a medencefenék izmait napközben el kell lazítani, nem pedig nagyon feszült állapotban, mindig résen kell lenni. A legtöbb ember nem veszi észre, hogy feszültséget tart a medencefenékben, mint egy szorító ököl, ami fájdalmas szexuális érintkezéshez vezethet nőkkel, férfiaknál nehézségekbe ütközhet az erekció elérésében és fenntartásában , és mindkettőnél az orgazmus képességét. Hecht.

Kismedencei izmok és mi kell a jó orgazmikus összehúzódásokhoz

A nyilvánvalóbb edzések mellett, mint például a Pilates vagy a jóga, amelyek erősítik a medencefenéket az egész test gyakorlása közben, egyes fizikoterápiás stúdiók, például a Herman és Wallace Kismedencei Rehabilitációs Intézet a medencefenék egészségére specializálódtak. A jó orgazmikus összehúzódásnak a teljesen ellazult hosszú állapotból egy teljesen feszült rövid állapotba kell mennie, így ha a medence izmai folyamatosan összehúzódnak, nem kapja meg a teljes Montyt. Gyakoroljon olyan gyakorlatokat, amelyek ellazítják ezeket az izmokat.

Hecht ezeket a mozdulatokat ajánlja a feszes medenceizmok enyhítésére:

 • Happy Baby Pose Feküdj a hátadra, és tedd mindkét térdedet a mellkasodhoz. Térdben hajlítva emelje fel a lábak alsó részét egyenesen a levegőbe. Tartsa a lábát hajlítva, és kapaszkodjon a talpnál. Húzza meg a lábát úgy, hogy a térdét a padló felé húzza. Kinyújtod és kinyitod a medencefenéket.
 • Belső comb lágyéki nyújtása Üljön a padlón úgy, hogy a lábait egyenesen széttárja mindkét oldalra, amennyire csak tud. Lélegezz ritmikusan, miközben előrehajol, majd minden lába fölött, hogy érezze a nyújtást a belső combokban.
 • Megfelelő Kegelek A kezdéshez szorítsa szorosra az anális és a hüvelyi régiót öt másodpercig. Lélegezz át rajta. Ne szorítsa össze a fenekét vagy a hasizmokat. 10 másodpercig dolgozzon. Lassan engedje el és lazítson teljesen. Várjon 10 másodpercet, mielőtt újra próbálkozna. Ha 10 másodpercig dolgozik, pihenjen 20-at. Végezzen 10 ismétlést. Ezután végezzen gyorsabb szorítást: Nyomja meg egy másodpercig az anális-hüvelyi területet, majd lazítson két másodpercig. Szorítás közben ritmusban lélegezzen ki, lazítás közben lélegezzen be. Végezzen két sorozat 10 ismétlést naponta egyszer. A Kegels erősíti és stabilizálja a magot

Töltse fel szexuális játékládáját: A játékok nem csak gyerekeknek valók!

Számos kütyü létezik, amelyek fokozzák a stimulációt, vagy fokozzák az érzést a tested különböző részein. A mellbimbó stimulációját egyidejűleg más stimulációval is végezheti. Mindenki más; fedezze fel, mi működik az Ön számára. (Tessék, ehhez nem feltétlenül kell partner!)

Üdvözlöm Anya kis segítőjét, a nagyszerű és erős vibrátort

Nem akar mást tenni, mint tetszeni.

"Nem kakil ki, ahogy a kéz vagy a nyelv képes. A vibrátor stabil és konzisztens" – mondja Barnard, aki egyben a Wisconsin állambeli Madisonban található A Woman's Touch Sexuality Resource Center társtulajdonosa . A vibrátorok minden méretben, sebességben, anyagból és árkategóriában kaphatók, és sok erogén foltot eltalálhatnak, vagy csak egynél maradhatnak. Ha nem biztos benne, hogy mit szeret (erős rezgések vagy gyengéd pulzusok?), vagy hogyan fogja használni, válasszon olyat, amely állítható rezgésszintet biztosít, és belsőleg és külsőleg is használható. "Ne legyen túl bonyolult, különben több időt tölt azzal, hogy kitalálja, hogyan használja a dolgot, mint az érzések élvezetével" – mondja Barnard.

A férfiak sem maradnak ki a szórakozásból. Barnard a következőket ajánlja:

 • Használjon vibrátorral ellátott erekciós gyűrűt vagy vibrátort külsőleg a péniszre; a fej alatti vibrátorral való játék a frenulumnál jó technika az orgazmust kiváltó idegek stimulációjának intenzitásának növelésére.
 • Egy pumpa vagy erekciós gyűrű fokozhatja az erekciót. Ez megkönnyíti az idegekhez való hozzáférést.
 • Adjon hozzá ujjal végzett prosztata stimulációt, prosztata stimulátort, például az Aneros készülékek egyikét, vagy prosztata stimulációra szánt vibrátort. Ez több érzékszervi ideget stimulál, és növelheti az orgazmus elérésének esélyét.

Ha túl félénk ahhoz, hogy egy hagyományos boltba menjen, kapcsolja be a privát böngésző funkciót a számítógépén. Rengeteg online áruház diszkrét.